Canapele si Coltare

Canapele și colțare pentru camera de zi – idei de amenajare

lazy -

Camera de zi este locul unde se întâmplă magia casei, unde familia se adună la un loc pentru a petrece clipe frumoase împreună sau prietenii vin să te viziteze atunci când îți este mai dor de ei. Astfel, vei avea nevoie de canapele și colțare potrivite pentru toate tipurile de activități care au loc într-o sufragerie amenajată după bunul plac.

Indiferent  de designul camerei de zi, cu siguranță vei găsi o canapea living care să se potrivească cu toate elementele. Un truc popular folosit de către designerii de interior este să asorteze canapeaua cu perdelele prin intermediul pernelor decorative.

Colțar mic Ioana gri

Dacă ești în căutarea unui colțar potrivit pentru livingul tău, atunci cu siguranță acest model ți se potrivește de minune. Colțarul mic Ioana aduce cu sine nu doar un lux rafinat, ci și avantaje pentru orice locuință, fiind opțiunea ideală pentru camera ta de zi.

Nuanțele sale se pot asorta cu o paletă largă de culori, astfel încât să creezi un spațiu viu colorat sau, în cealaltă extremă, un spațiu relaxant, îmbrăcat în nuanțe neutre, care se te cheme spre relaxare.

Colțarul face parte din categoria canapelelor extensibile de calitate care este recomandat pentru utilizarea zilnică. Ai la dispoziție 2 lăzi de depozitare generoase, pentru a-ți păstra departe de ochii lumii lucrurile personale, fără să mai fii nevoit să achiziționezi un dulăpior separat.

Coltar Georgia gri 2 -

Canapea 3 locuri Sabrina maro

Din categoria canapelelor ieftine, cu 3 locuri și de calitate face parte canapeaua Sabrina brown, care are o surpriză pentru toți cei ce o achiziționează: este extensibilă!

Prezintă 3 locuri, cu 3 perne detașabile, cu un spațiu de depozitare potrivit pentru lenjeriile de pat și o husă textilă, foarte rezistentă la uzură. Picioarele sale sunt realizate dintr-un metal cromat, iar rama este construită din lemn masiv și plăci din material lemnos.

Asigură un confort sporit datorită arcurilor „pocket springs” și spumei poliuretanice de densitate ridicată. În plus, culoarea sa te duce cu gândul spre natură, spre trunchiul copacilor falnici și liniștitori.

O poți asorta cu perdele de un vernil splendid și poți adăuga o măsuță de cafea din lemn. De asemenea, dacă spațiul îți permite, te poți juca cu fotolii din aceeași paletă de culori care să completeze întreg tabloul.

Canapea Sabrina maro -

Canapea Ioana Eco verde

Dacă vrei să fii mai aproape de natură în fiecare clipă petrecută în camera de zi, atunci cu siguranță vei avea nevoie de un living cu canapea verde. Dacă așteptai un semn, atunci acesta este. Canapeaua Georgia cu 3 locuri este un produs extensibil, la fel ca modelul anterior.

Oferă un design modern datorită liniilor drepte și elegante. Este foarte confortabilă, amintindu-ți de senzația plăcută a mușchilor moi de pe copacii din pădure. În plus, are o ladă de depozitare compartimentată.

Plăcută la atingere, va merge de minune cu o lampă de podea cu o lumină difuză, o măsuță de cafea din lemn pe roți și cu un covoraș în aceeași nuanță precum canapeaua. În câteva minute vei crea un spațiu perfect pentru creativitate, relaxare care îmbie la comunicare și voie bună.

Canapea Ioana eco verde -

Colțar extensibil Como bej

Un colțar extensibil modern, impunător, ce conferă camerei de zi un aer luxos, foarte modern este colțarul extensibil cu ladă de depozitare Como Sand Beige reversibil. Culoarea spectaculoasă de un bej nisipiu va merge de minune cu orice nuanțe neutre pentru a reda liniștea specifică unui living.

Dimensiunile generoase permit întregii familii să se relaxeze în voie. Realizat din țesături plăcute la atingere, se potrivește de minune alături de o măsuță de cafea de sticlă.

coltar como bej -

Variantele prezentate sunt cele ce însumează designul modern, confortul și liniștea sub aceleași materiale calitative. Completează tabloul camerei de zi cu obiectul de mobilier preferat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.