Canapele si Coltare

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Atena

lazy -

De cele mai multe ori amenajarea spațiului central al casei, sufrageria, este o adevărată provocare. Mai ales dacă lipsa de inspirație este prezentă iar ideile nu au început să apară. Cum poți face ca sufrageria casei tale să eclipseze și să devină de efect? Simplu. Alegând un obiect care să dea nuanța cea mai potivită întregii încăperi. Iar ce poate atrage atenția cel mai mult decât un colțar de sufragerie, care cu siguranță va face cu ochiul tuturor.

Cu siguranță îndeplinește multe cerințe colțarul extensibil cu ladă de depozitare „Atena” pe care l-am redat mai jos în acest articol. Iar dacă ești curios să afli cum poți să conferi un stil propriu sufrageriei tale folosindu-te de acest model sau cum îl poți integra deja spațiului tău, rămâi în continuare.

Când vine vorba despre alegerea unui colțar confortabil, de efect și perfect adaptat tendințelor actuale, acest tip reprezintă unul dintre cele mai bune opțiuni. Colțarul de living extensibil „Atena” trebuie să se regăsească la începutul preferințelor tale dacă ești în căutarea unui model ce acoperă caracteristicile de mai sus. Spațios, modern dar mai ales accesibil la preț se încadrează cel mai bine la secțiunea: living grație modelului bine structurat prin formă și cromatică, ce se integrează ușor în casa tuturor. 

Realizat din material calitativ, plăcut la atingere, colțarul Atena nu este doar confortabil, ci poate reprezenta elementul de design în jurul căruia se va construi decorul livingului dumneavoastră. Fiind un model de colțar cu șezlong pe dreapta sau pe stânga nu va reprezenta o dificultate pentru atribuirea unui spațiu. Astfel poate acoperi orice colț al încăperii, sau de ce nu chiar zona centrală.

În ceea ce privește structura colțarului de sufragerie trebuie menținut că picioarele acestuia sunt efectuate din PVC ce reprezintă un material sigur și durabil, rama este construită din lemn și PAL ce oferă rezistență, confortul este dat de interiorul pe arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică de densitate ridicată. Masa suportabilă este de 105 kg, iar culoarea disponibilă pentru acest model este maro, care joacă un rol foarte important în imaginea completă a întregului living.

Coltar atena 2 wave brown -

Funcția de dormit se obține prin tragerea de sub șezut a mecanismului de extindere, fiind un colțar extensibil cu ladă de depozitare. Cât despre curățarea husei se folosesc produse adecvate pentru curățare. Nu în ultimul rând, produsul trebuie amplasat departe de razele soarelui și de alte surse de căldură, ferit de umezeală sau variații mari de temperatură.

Totuși cum se poate integra acest model de colțar de living extensibil? Ușor! Avem câteva idei care mai mult decât sigur, vor face ca spațiul casei să fie unul primitor dar mai ales exact pe gustul cel mai potrivit.

Culoarea maro oferă foarte multe idei de design atunci când vine vorba de decorare. Un colțar de sufragerie în această culoare poate fi chiar piesa de rezistență. Deși culoarea maro are și efecte care sunt anticipate ca fiind mai puțin pozitive, este și o culoare de legătură strânsă între familie. Astfel colțarul de living extensibil este locul destinat pentru întrunirile dintre cei dragi în clipele cele mai importante.

Cum poți valorifica acest model?

Lăsându-l să se centreze în întreaga încăpere. Având deja o culoare închisă, într-un ton ușor sumbru, cel mai bun contrast este oferit de niște nuanțe calde, luminoase. Iar albul este aliatul principal. Înainte de toate colțarul trebuie poziționat în centrul încăperii pentru a fi pus în accent cu totul din jur. Indicați sunt niște pereți albi, sau se poate opta pe un ton de crem. Iar dacă tot am pomenit de culoarea maro, câteva grinzi asamblate vertical pe peretele din spatele colțarului vor crea un efect bine apreciat. Perdelele pot fi și ele albe sau chiar bej. Astfel se va păstra același ton dar mai ales aceeași gamă de culori.

O masă de sticlă va asigura spiritul modern dar și câteva obiecte aurii de decor vor oferi o imagine îndrăzneață per ansamblu. Iar dacă îți dorești să te asiguri că sufrageria ta s-a făcut evidențiată, așază și niște pernuțe albastre în colțurile colțarului. Cu un așa subton, colțarul va ieși în evidență dar mai ales va fi prietenul tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.