Canapele si Coltare

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Prestrige și idei de amenajare

lazy -

Canapelele sunt acele piese de mobilier ce îți asigură atât confortul, buna dispoziție, cât și decorul casei. Astfel, trebuie aleasă cu atenție pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le pot oferi. Cel mai adorat model pentru adepții modernismului este colțarul extensibil cu ladă de depozitare, deoarece bifează o gamă largă de aspecte de care cu siguranță te vei bucura și tu la rândul tău.

Livingul este încăperea cea mai utilizată dintr-o casă, datorită rolului acesteia. Aici te relaxezi, petreci timp util alături de cei dragi, citești o carte, te uiți la filmul favorit, porți discuții lungi alături de familie și prieteni. Așadar, în alte cuvinte, sufrageria este inima casei tale.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Prestrige Deep Grey

Dacă ești în căutarea celui mai potrivit colțar living modern atunci acest model poate fi opțiune ideală atunci când ești în căutarea unui spațiu confortabil, destinat odihnei. Datorită designului modern și a dimensiunilor generoase cu care este construit, acesta este de nelipsit pentru orice casă.

În plus, este prevăzut cu 2 lăzi de depozitare:

  • una este poziționată sub șezlong;
  • una este poziționată cub canapea.

Acest colțar de sufragerie este realizat dintr-o țesătură calitativă, foarte plăcută la atingere. Este mai mult decât confortabil, fiind elementul în jurul căruia întreg decorul sufrageriei se va construi pentru a crea o armonie ce să-ți liniștească sufletul de fiecare dată când îți dorești puțină liniște.

Îl vei găsi atât cu șezlongul pe dreapta, cât și pe stânga pentru a-l putea alege pe cel ce se potrivește cel mai bine nevoilor personale. Picioarele sale sunt construite din materiale din plastic de o densitate înaltă, iar rama este realizată din lemn, metal și PAL.

Fără doar și poate, colțarul living extensibil asigură confortul interior, deoarece prezintă spumă poliuretanică de densitate ridicată. Dacă te fură somnul într-o după-amiază ai posibilitatea de a trage de sub șezut mecanismul de extindere pentru un plus de confort.

Coltar Prestrige gri lada depozitare -

Idei de amenajare a unui colțar sufragerie gri intens

Canapelele gri sunt în vogă și foarte ușor de integrat în orice idee creativă de decor interior ai avea. Dacă vreodată te-ai gândit la mașina timpului, atunci este posibil să o poți construi chiar în cadrul livingului tău.

O canapea de un gri intens aduce la viață decorul anilor 70. Este o piesă de mobilier versatilă, compatibilă cu:

  • modernismul;
  •  minimalismul;
  •  clasicismul;
  • ideile colorate retro.

Astfel, într-o casă retro, unde culorile prind viață de fiecare dată când îți întorci privirea, o canapea gri intens poate să calmeze „gălăgia” lor pentru a reda acel sentiment de relaxare specific unei camere de zi.

În cadrul unui decor clasic, pentru a se evita acel aer bătrânesc sau mult prea serios, griul colțarului extensibil poate să fie asociat cu nuanțe de albastru și completat cu fotolii galbene ce aduc blândețe.

În altă ordine de idei, griul închis merge de minune alături de fotolii în aceeași nuanță și cu o măsuță de cafea din lemn masiv, așezată undeva în fața colțarului. Desigur, se pot adăuga mici accente de vernil ce insuflă prospețime.

O altă idee de asortare a unui colțar living modern de o culoare gri intens este de a adopta stilul vintage. În jurul canapelei se pot așeza mici piese de mobilier, cu aspect „învechit”. Probabil deja le ai prin casă pe undeva. O măsuță din sticlă cu un schelet din fier sau un fotoliu de piele vintage, o lampă de podea în același stil va reda originalitatea sufrageriei.

Astfel, indiferent de stilul pe care dorești să-l abordezi, un colțar extensibil cu ladă de depozitare precum este modelul Prestrige Deep Grey, poate fi o alegere potrivită pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.