Sfaturi despre canapele, Sfaturi despre coltare

Canapele, colțare, fotolii de culoare ROZ (prăfuit)

lazy -

În sfârșit ne putem lua adio de la canapelele în culori plictisitoare, care nu ofereau efectul acela de ‘wow’ sau de acasă în momentul în care pășeați în living. Spre fericirea noastră și mai ales a designerilor de interior, astăzi găsim canapele într-o gamă foarte largă de culori, cu diferite pattern-uri și combinații de nuanțe pentru a satisface chiar și cele mai trăznite idei de decor. 

Rozul este una dintre acele culori care dau o anumită senzație și aspect atunci când o privești. Este mult mai versatilă decât este percepută, oferind totodată un aspect vibrant oricărui spațiu. Rozul întruchipează farmecul și sensibilitatea, iar nuanța de roz pentru care optați poate schimba radical sentimentul pe care doriți ca livingul dvs. să îl ofere. 

Aceste caracteristici pot fi aduse la viață cu ușurință atunci când alegeți să introduceți în sufragerie o canapea roz sau un colțar roz. Cea mai populară nuanță este rozul pudrat, reușind să aducă un anumit echilibru spațiului în care canapeaua va fi așezată. 

Canapea Sabrina roz -

Canapea roz și lemn întunecos

Majoritatea nuanțelor de roz funcționează excelent în camerele de zi care au lemn închis la culoare, în special în spațiile de living care au o notă industrială. O canapea roz prăfuit sau un colțar roz prăfuit vă ajută cu siguranță la echilibrarea tuturor acestor elemente și la crearea unui spațiu atractiv. 

Pentru cei care caută un design bogat care emană confort și căldură, vă încurajăm să combinați canapeaua sau un colțar roz prăfuit cu nuanțe profunde de maro. Împreună, aceste două culori accentuează reciproc căldura inerentă. Primul este până la urmă derivat dintr-o nuanță de roșu, culoarea focului, în timp ce maro evocă pământul proaspăt și culoarea tuturor elementelor naturale.

Aceste două, puse împreună evocă și imagini de ciocolată umplută cu cremă de căpșuni, aducând dulceață în cameră.

Când te gândești la ce culori merg cu o canapea roz, marourile intense sunt culori grozave de încorporat în designul interior, deoarece atât de multe piese de mobilier sunt realizate din lemn. Te poți juca cu întreaga gamă, de la maro miere mai deschis și chihlimbar la nuanțe mai închise de stejar și aproape negru.

Canapea roz pudrat și auriul

Cel mai bun lucru despre asocierea mobilierului roz cu auriu este că orice nuanță de canapele roz ați alege se potrivește perfect cu auriul. Pentru nuanțe mai deschise de roz, combinați cu nuanțe bogate de cupru și bronz, iar pentru nuanțe mai închise, adăugați auriul clasic, chiar ușor spre argintiu pentru a oferi lumină. 

Calm și relaxat, ca un cer de vară

Când luăm în considerare asortarea mobilierului roz cu accente sau materiale albastre într-o schemă de design, opțiunile devin ceva mai limitate decât atunci cand combinăm cu auriu.

Deși există mult mai multe nuanțe de albastru decât auriu, mai puține dintre ele funcționează de fapt cu roz. Nuanțele mai deschise și mai strălucitoare, cum ar fi albastrul deschis și turcoazul, spală nuanțele trandafirii și le atenuează. Dacă optați pentru un decor calm, răcoros și luminos, care să vă amintească de apusurile soarelui, cand norii roz desenează forme abstracte pe albastrul deschis al cerului, atunci combinarea unei canapele roz pudrat cu accente baby blue vă ajută să obțineți acest efect. 

Pentru doritorii de accente puternice, care vor să un efect mai puternic în camera de zi, pot încerca o combinație de bleumarin și roz prăfuit. Dar, puteți încerca albastrul ardezie, ale cărui subtonuri de gri se îmbină strălucitor cu rozul mat. Două perne de accent în albastru ardezie compensează moliciunea unei canapele trandafirii sau unui colțar roz prăfuit, cu un efect frumos. 

Canapea Amias roz prafuit -

Să îmbinăm utilul cu plăcutul

Desigur că cele mai multe decoruri care cuprind o canapea roz prăfuit au fost observate în showroom-urile importantelor case de modă, în livingurile unor artiști sau mai mult prin filme. Poate vă simțiți puțin descurajați și aveți impresia ca aceste canapele sunt mai pretențioase sau nu la fel de funcționale precum cele în culori uzuale, pe care le vedem în casele tuturor. Puteți să respirați ușurați, pentru că noi vă putem confirma că nu este deloc așa! 

O canapea extensibilă roz este o alegere excelentă în cazul spațiilor mai mici sau acolo unde știți că aveți nevoie de un pat extra în cazul găzduirii prietenilor sau rudelor peste noapte! 

La fel de chic ca o canapea fixă, canapeaua extensibilă roz poate fi găsită într-o gamă largă de modele și nuanțe, la un preț avantajos pentru toate buzunarele! Mai mult decât atât, pe lângă bucuria ochilor atunci când privesc această culoare relaxantă și dulce, va oferi un plus de confort și extra funcționalitate față de modelele fixe.

Nu lăsați canapeaua să pară ieșită din decor

Pentru a evita un adevărat clișeu de design interior, în care o canapea roz pudrat ar putea să pară complet nepotrivită în peisaj, luați în considerare și alte piese de decor în aceeași culoare, cum ar fi un abajur asortat, lucrări de artă asortate sau chiar un covor mare și frumos, din aceeași paletă de culori. Va trebui să experimentați pentru a afla ce combinație funcționează cel mai bine pentru spațiul dvs. interior, dar răbdarea este o virtute și procesul ar trebui acceptat, deoarece rezultatul final va merita enorm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.