Sfaturi despre coltare

De ce să investești într-un colțar extensibil pentru oaspeți și spațiile mici

coltar extensibil georgia gri

Un colțar extensibil aduce un plus de stil oricărei case. Îți dorești o cameră spațioasă, însă în același timp stilată și confortabilă? Ei bine, un colțar mic s-ar putea să fie adiția perfectă pentru casa ta.

Citește în continuare ca să descoperi nu unul, ci 4 avantaje pe care un colțar mic poate să ți le aducă în viața de zi cu zi.

De ce să investești într-un colțar extensibil?

Atunci când cauți piesa de mobilier perfectă s-ar putea să te întrebi…de ce ai cumpăra colțare extensibile?

Dacă iei în calcul spațiul pe care îl ai la îndemână, bugetul și eventualitatea de a primi oaspeți în casa ta, ai deja răspunsul.

Iată cele 4 motive pentru care să investești în colțare extensibile.

Economisești spațiu

Primul avantaj este că această piesă de mobilier te ajută să econimisești spațiu. Bineînțeles, nu este un criteriu neapărat pe care să îl impui.

Însă dacă ai nevoie de o canapea pentru un spațiu mic, atunci un colțar extensibil cu ladă de depozitare este soluția perfectă. Poți să îl încadrezi într-o cameră mică și chiar să îl folosești ca spațiu de stocare.

Ba chiar mai mult, un colțar extensibil cu ladă de depozitare este avantajos în special dacă te chinui cu spațiul la momentul actual.

Este o piesă de mobilă volatilă

Colțare din piele? Colțare din țesătură? Indiferent dacă vrei un stil modern sau un look mai tradițional, acestea sunt ideale pentru orice tip de spațiu.

Colțarul este extrem de flexibil când vine vorba de estetică, motiv pentru care este preferat de multe persoane. Chiar mai mult, dacă vrei vreodată să faci schimbarea de la colțare din piele la colțare din țesătură, este foarte ușor să le îmbraci în alt tip de material.

Coltar albastru georgia -

Poți acomoda oaspeți

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să fie înconjurată de persoanele dragi, nu trebuie să te stresezi când le chemi la tine acasă.

Un colțar extensibil cu ladă de depozitare este ideal pentru tine, astfel încât oaspeții tăi să aibă un loc confortabil în care să doarmă și să își țină lucrurile.

Avantaj financiar

Dacă dorești să te încadrezi într-un anumit buget, ai multe opțiuni dintre care poți să alegi. În funcție de criteriile personale, poți alege dintre colțare din piele sau colțare din țesătură.

Acestea adaugă stil și utilitate spațiilor casei tale, fără să te afecteze financiar așa cum ar face alte piese de mobilier.

Concluzie

Ei bine, acestea sunt câteva dintre cele mai importante beneficii pe care ți le-ar aduce un colțar mic în casă. De la spațiu de stocare până la numeroase modalități de a-l aranja în cameră, poți combina utilul cu plăcutul cu cea mai mare ușurință.

Tu pentru ce tip de colțare extensibile ai opta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.