Canapele si Coltare

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Barcelona – recenzie

lazy -

Indiferent de dimensiunile spațiului în care locuim, întotdeauna ne vom dori ceva mai mare și mai încăpător, mai ales atunci când avem o familie numeroasă sau suntem adepții întâlnirilor dese cu prietenii pe canapeaua din sufragerie. 

Dacă ai în plan o schimbare generală a locuinței tale sau dacă pur și simplu vechea ta canapea nu mai cuprinde toată familia, venim cu o propunere pe care să o iei în considerare atunci când te hotărăști să faci o schimbare în casa ta – un colțar extensibil cu ladă de depozitare Barcelona.

coltar extensibil cu lada barcelona cappucino 5345 min -

De ce să optezi pentru colțar extensibil cu ladă depozitare Barcelona

Colțarele Barcelona produse în Europa sunt ideale pentru amenajarea unui living spațios, fiind disponibile în 2 variante de culori, Grey și Cappucino. Un punct forte al acestor colțare living este posibilitatea de interschimbare, așa că nu este obligatoriu să fie montate pe stânga sau pe dreapta, ci se poate alege varianta potrivită pentru încăperea în care sunt poziționate. De asemenea, colțarul este extensibil, cu o husă rezistentă la uzură și poate fi folosit pentru dormit, iar lada de depozitare aferentă este spațioasă.

Calitatea produselor este una ridicată, iar părerile venite din partea clienților sunt dintre cele mai bune.

coltar extensibil cu lada barcelona gri 314 min -

Specificații colțar extensibil cu ladă depozitare

Culoare și material

Husa care acoperă colțarul este realizată dintr-o țesătură rezistentă la uzură, fiind ușor de întreținut, fără indicații speciale pentru curățare. Culorile pastelate disponibile pentru colțar sufragerie oferă un plus de eleganță locuinței și sunt cele care transformă colțarul în elementul principal, în jurul căruia se poate amenaja întreaga casă.

Dimensiuni

Canapeaua este de dimensiuni mari, având o lungime de 240 cm, lățimea de 160 cm și o lățime a zonei de dormit de 145 cm. Datorită acestor dimensiuni, colțarul dispune de 5 locuri în șezut și de 2 locuri pentru dormit.

Nivelul de confort

Sistemul de arcuri wave springs și spuma poliuretanică de densitate ridicată cresc nivelul de confort și rezistența saltelei, chiar și atunci când este utilizată zilnic, inclusiv pentru dormit. Funcția de dormit se poate obține prin tragerea de sub șezut a mecanismului ce permite extinderea colțarului.

Coltar extensibil cu lada de depozitare
Coltar extensibil cu lada de depozitare

Cum asortezi un colțar extensibil

Culorile pastelate ale colțarelor extensibile Barcelona sunt delicate, ce oferă o senzație de liniște și calm. Se pot asocia cu imprimeuri florale, cu piese de mobilier cu linii arcuite, iar pereții din living pot fi albi sau în nuanțe puternice de verde sau albastru. Picioarele canapelei sunt mici și nu necesită o integrare aparte în peisaj. Indiferent că alegi colțarul ca piesă centrală a locuinței tale sau că acesta va face parte dintr-un decor de poveste, va oferi un plus de eleganță casei tale. 

Te asteptam sa descoperi mai multe coltare extensibile aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.