Canapele si Coltare

Recenzie coltar extensibil Georgia si idei de amenajare

Canapea, canapea extensibila, colțar pentru living sau colțarul de bucătărie? Cu siguranță asta e în mintea ta de fiecare dată când știi că ai de făcut unele modificări în locuință și nu prea știi de unde ai putea începe. Un lucru este cert, canapea și colțar nu sunt una și aceeași treabă. De ce? Canapeaua este dintr-o singură bucată și poate fi de 2 sau de 3 locuri, în timp ce colțarul este o piesă de mobilier în formă de L, ce poate fi amplasat pe stânga sau pe dreapta și care poate avea până la 5 locuri.

Încă nu știi dacă ai vrea o canapea pentru living, o canapea extensibilă ce 3 locuri sau un colțar verde smarald, dar cu siguranță îți putem da un mic sfat atunci când ai nevoie de el, asa ca iti propunem un model de colțar extensibil disponibil în 12 culori, pe care nu ai vrea să îl ratezi.

Colțar extensibil Georgia Mare cu brațe sau fără brațe

Îl putem încadra în categoria colțarelor ce nu trebuie să lipsească din nicio locuință, mai ales pentru că designul său modern se poate integra cu ușurință chiar și în spațiile mai mici, fără să aglomereze încăperea.

Este un colțar extensibil, ce oferă un spațiu generos, rezistent și confortabil inclusiv pentru dormit, chiar și atunci când este folosit zilnic în acest sens. Un mare plus al acestor colțare îl reprezintă cele două lăzi de depozitare generoase.

Husa este rezistentă la uzură și se întreține foarte ușor. Picioarele din plastic sunt discrete și se pot observa doar de aproape, iar șezlongul se poate muta cu ușurință pe stânga sau pe dreapta, cu ajutorul clemelor de prindere.

Atunci când îți planifici să cumperi un colțar nou, ar trebui să iei în considerare dimensiunile acestuia, stilul pe care îl reprezintă și, bineînțeles, culoarea pe care o are. Avem un model de colțar extensibil care se mulează foarte bine într-un living, într-un hol mai mare sau chiar într-un dormitor în locul unui pat și mai avem la dispoziție 12 nuanțe din care să alegem. Cum alegem culoarea potrivită? Hai să vedem împreună cum îți poți ușura munca.

Colțar Georgia Mare cu brațe Beige Melange

Este varianta ideală pentru orice living modern sau clasic, iar culoarea sa neutră oferă posibilitatea de a o integra deja într-un spațiu decorat complet. Poate fi piesa centrală într-un living cu tonuri reci, tocmai pentru a echilibra nuanțele.

Colțar Georgia Mare cu brațe Dark Grey

Un colțar extensibil potrivit unui living cu pereți albi, tocmai pentru a nu lăsa în anonimat un gri întunecat, ușor de completat cu elemente de decor moderne sau minimaliste. La nevoie se poate acoperi cu un pled subțire, în tonuri deschise.

Colțar Georgia Mare cu brațe Brown

O culoare clasică, comună în rândul familiilor cu copii, ce poate fi integrată într-un living cu mobilier în tonuri de pastel, dar și alături de un covor alb sau crem. Draperiile din încăpere se pot alege în aceeași nuanță.

Colțar Georgia Mare cu brațe Grey

La fel ca în cazul variantei Brown, nuanța de gri permite folosirea zilnică a colțarului, în special în cazul familiilor cu copii sau cu animale de companie. Nuanța permite decorarea livingului într-un stil modern, dar recomandăm ca pereții să fie în culori deschise și evitate elementele de decor masive.

Colțar Georgia Mic fără brațe Light Mint

Un colțar cu 3 locuri, compact, ce poate fi piesa centrală a unui living mai mic, dar și a unui dormitor pentru tineri. Culoarea permite decorarea încăperii în nuanțe mai închise, fiind în același timp pata de culoare de care are nevoie orice living.

Colțar Georgia Mic fără brațe Dark Grey

Este varianta mai mică a colțarului cu brațe, iar culoarea sa puternică îi permite integrarea inclusiv în cadrul unui living cu pereți galbeni sau într-un verde deschis. Se cadrează perfect într-un living de mici dimensiuni datorită formei sale compacte.

Colțar Georgia Mic cu brațe Brown Melange

Cu o nuanță între maro și bej, colțarul este potrivit unui living modern, cu pereți ce pot avea culori mai calde. Recomandăm ca restul mobilierului să fie din lemn, pentru a se păstra o unitate în design.

Colțar Georgia Mic cu brațe Blue Velvet

Este pata de culoare necesară într-un living cu mobilier alb sau crem. Livingul se poate completa cu o măsuță de cafea din sticlă sau dintr-un material cu aspect mat. Datorită picioarelor greu de observat, în fața colțarului se poate așeza un covor cu fir scurt, vintage.

Colțar Georgia Mic fără brațe Dark Brown

Atunci când nu vrei un colțar gri, dar nici maro, îți recomandăm o nuanță de maro închis. Draperiile, covorul și celelalte elemente din living ar fi indicat să aibă culori deschise, pentru a se putea crea un echilibru. Colțarul se îmbină foarte bine într-un living cu lemn masiv și parchet.

Colțar Georgia Mic cu brațe Plush Grey

Colțarele gri sunt la modă și se pot integra cu ușurință într-un decor de inspirație retro sau clasic, dar și într-un decor elegant sau modern. Este o culoare versatilă și o alegere perfectă pentru un living.

Colțar Georgia Mic cu brațe Light Grey

Este varianta mai deschisă la culoare a colțarului Plush Grey și cu siguranță piesa de mobilier de care ai nevoie într-un decor cu accente de vernil, portocaliu sau chiar roșu. O așa culoare te convinge că și pereții în culori stridente sunt o alegere bună.

Colțar Georgia Mic cu brațe Grey

Deși pare greu de crezut, este un piesă de mobilier care se combină ușor cu accesorii predominant albastre, în culori mai sobre, dar și alături de elemente în nuanțe de portocaliu, galben sau roz pal.

Ai de făcut o investiție pe termen lung, iar calitatea colțarelor Georgia nu trebuie să treacă neobservate, mai ales pentru că foarte mulți clienți deja se bucură de acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.