Canapele si Coltare

Recenzie colțar extensibil RIO, forma L, dreapta, stanga

Dacă ești în căutarea unei canapele noi, este posibil să iei în considerare chiar o canapea de colț, mai ales dacă spațiul îți permite acest lucru. Sau poate ai decis deja că asta dorești, dar încă navighezi prin multitudinea de opțiuni diferite. 

Continuă să citești pentru că am pus cap la cap un super ghid în care îți dezvăluim în detaliu lumea canapelelor de colț RIO pentru a te ajuta să alegi cea mai potrivită canapea. Aici găseți și câteva idei de amenajare, dar cel mai important, la ce trebuie să te gândești atunci când alegi canapeaua de living perfectă!

Canapelele colțar au devenit din ce în mai populare și acest lucru nu ne miră chiar deloc! Adevărul este că sunt mult mai confortabile și versatile decât cele clasice! Cui nu-i place să-și ridice picioarele pe canapea și să se întindă după o zi lungă? Și la urma urmei, dacă canapeaua va ajunge să fie cel mai folosit element de mobilier al tău, așa cum este pentru majoritatea oamenilor, poate că are sens să ai una mare si confortabilă pe care să te poți întinde și chiar trage un pui de somn, corect?

Fiind o modalitate cu adevărat eficientă de a folosi spațiul, acestea au luat locul de mult seturilor de canapele si fotolii clasice care nu făceau decât să aglomereze foarte tare încăperea.

Canapea cu șezlong pe dreapta sau pe stânga? 

Majoritatea canapelelor colțar au o margine lungă și una mai scurtă și în funcție de modul în care este amenajată camera ta și de unde ai decis să amplasezi canapeaua, acest lucru ar putea fi extrem de important. 

Deci, cum decizi ce fel de colțar ai nevoie? Dacă urmează să fie plasat într-un colț, atunci s-ar putea să fie clar imediat că un perete are mai mult spațiu decât altul, mai ales dacă unul este întrerupt de un șemineu, o ușă sau de rafturi încorporate, de exemplu. Dacă da, trebuie să te asiguri că poziționezi canapeaua în direcția corectă, astfel încât marginea mai scurtă să meargă pe peretele mai scurt. Important este să iei în calcul toate aceste detalii din timp pentru a nu avea bătăi de cap atunci când ajunge canapeaua la tine acasă.  

Mulți oameni se plâng că atunci când cred ca în sfârșit au găsit canapeaua perfectă pentru camera lor, descoperă că aceasta are design-ul invers decât nevoile lor și trebuie sâ o ia de la capăt cu căutările. Noi te anunțăm de pe acum că din colecția RIO fac parte doar canapele colțar extensibile care sunt disponibile în configurații cu șezlong atât pe stânga cât și pe dreapta, așa că orice model de canapea RIO te-a atras, poți fi sigur că se va potrivi perfect cu spațiul tău! 

Hai să vorbim puțin despre opțiunile de canapele RIO disponbile, ce beneficii oferă acestea și câteva idei de amenajare. Pregateste-te sa te îndrăgostești de ele pentru că noi deja am facut-o!

De ce să alegi colțarele RIO ?

Gama de colțare extensibile Rio a fost creată cu un singur scop în minte: să îți ofere o senzație imediată de ‘acasă’ atunci când te așezi pe ele.

Versatile și funcționale, acestea devin rapid cea mai îndrăgită și utilă piesă de mobilier a fiecărui client! Orice colțar Rio este extensibil și se poate transforma rapid într-un pat încăpător pentru două persoane. Perfect pentru un studio sau pentru oaspeții care doresc să rămână peste noapte, acesta oferă un confort sporit datorită interiorului pe arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică de densitate ridicată. Funcția de dormit se obține în câteva secunde prin tragerea de sub șezut a mecanismului de extindere. 

Ține la îndemână așternuturile pentru oaspeți sau adaugă pur și simplu un spațiu de depozitare în plus casei tale, folosind lada de depozitare a șezlongului canapelelor Rio! Dispusă pe toată lungimea acestuia, aceasta este ușor accesibilă prin simpla ridicare a șezlongului. 

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Brown Beige

Rio Brown este o canapea maro cu bej cu husă din țesătură rezistentă la uzură. Produsul are 3 tetiere și un braț, toate cu 3 poziții de rabatare pentru a-ți asigura poziția cea mai confortabilă.

De cele mai multe ori, canapelele maro se asortează bine cu nuanțe reci de albastru și verde. Poți utiliza diferite accesorii, precum pernele colorate în tonuri mai reci sau covoare pentru a adăuga culoare unui spațiu ancorat de o canapea maro. Iar dacă spațiul îți permite și îndrăznești, poti folosi un perete de accent cu tapet decorativ într-un model albastru abstract în această sufragerie. 

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Forest Green

Canapelele colțar Rio au un material foarte fin și plăcut la atingere, fiind în același timp rezistent la uzură! O canapea verde smarald, se potrivește cel mai bine într-o sufragerie cu pereți de culoare neutră care vor scoate frumos în evidență o canapea verde închis fără a concura cu aceasta pentru atenție.

Verdele este o culoare rece, iar culorile reci creează o stare de spirit relaxată într-o cameră. Fiind, de asemenea, o culoare din natură, se asorteaza bine și cu alte culori naturale, cum ar fi maro. Dacă vrei să păstrezi o atmosferă răcoroasă în living, atunci un perete gri deschis va constitui un fundal atractiv pentru o canapea verde închis. Dacă însă te simți mai bine utilizând culori calde pentru a echilibra camera și pentru a o face să se simtă mai confortabilă, poți încerca sa vopsești pereții în nuanțe de cafeniu, bej sau alb murdar, cum ar fi alb antic sau crem.

Cu un colțar verde închis, ideile de decorare pot fi aproape nelimitate, atâta timp cât lucrările de artă și accesoriile încorporează culoarea și tonul canapelei. Dacă vrei să utilizezi o culoare contrastantă în perne, covoare sau tablouri, încearcă să o încorporezi și în altă parte a încăperii, cum ar fi perdelele.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Grey White

In nuante de alb cu gri, canapeaua coltar Rio Grey este realizata dintr-o combinatie superba de material textil cu ornamente din piele ecologica. Pentru un plus de confort, in afara de cele 3 perne tetiere rabatabile, aceasta canapea de living include si 2 perne ornamentale patrate, o fata din tesatura gri si o fata din piele ecologica alba. 

Tapițeria gri oferă o bază minunată pentru scheme de culori neutre. În funcție de subton, o canapea gri se poate potrivi bine cu tonurile de alb, bej, negru, sepia și lemn. O gamă variată de texturi, cum ar fi catifea, metalul strălucitor și tricotajele groase, vor adăuga un interes suplimentar spațiului neutru.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Vesuvio Black Grey

Pe un design asemanator coltarului extensibil cu 3 locuri Rio Grey White, Rio Vesuvio Black Grey aduce contrast si profunzime printr-o combinatie de tesatura gri inchis cu ornamente din piele ecologica neagra.

Deoarece o canapea neagră este întunecată, o poți echilibra cu ușurință cu o nuanță deschisă pentru a obține contrastul dorit. Accentele de alb sau perne crem și o măsuță de cafea delicată vor realiza exact asta! Ceasul de perete antic face o treabă remarcabilă în a-ți completa canapeaua din piele neagră cu material textil gri. Piesele din ceramică sunt un alt accesoriu modern, contemporan pe care îl poți adăuga cu încredere sufrageriei tale. 

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Dark Grey

O canapea gri este o alegere clasică pentru sufragerie. Versatilă și modernă, tapițeria gri a canapelelor și colțarelor se poate armoniza cu aproape orice stil de design. O canapea gri poate oferi o bază rece pentru un sortiment eclectic de decor colorat sau se poate amesteca cu o gamă de culori neutre pentru un aspect curat, contemporan. O canapea într-o culoare neutră, ca aceasta, își oferă oricând libertatea de a schimba rapid schema de culori a camerei prin accesorii, deci fii sigur că faci o alegere potrivită și de durată!

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Mocca 

Îmbrăcată în totalitate în piele ecologică maro-mocca, Rio introduce în colecția sa o canapea de living plină de personalitate, în culoarea bomboanelor de ciocolată amăruie.

Vei dori să așezi o canapea maro închis între pereți vopsiți în nuanțe de alb lăptos, aducând tot accentul camerei asupra ei. Poți adăuga perne în culori cu câteva nuanțe mai deschise decât canapeaua în sine, pentru ca acestea să nu se piardă și să fie complet absorbite de puterea culorii canapelei. Tonurile mai reci de verde deschis, gri și albastru contrastează frumos cu căldura maro-ciocolată fără a se ciocni de aceasta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.