Top produse

Canapele si coltare pentru living-uri mari

Avem la dispoziție un living mare, spațios și numai bun pentru decorat așa cum ne place, însă cum facem să nu îl aglomerăm? Cu toții ne gândim la un colțar mare, la o bibliotecă pentru living întinsă și la piese de decor dintre cele mai frumoase, dar este important unde și cum le așezăm pe acestea.

Dacă avem un living gol, pe care trebuie să-l mobilăm de la zero, lucrurile sunt mai simple, dar atunci când avem deja elemente în living și este nevoie de o canapea sau de un colțar, situația se poate complica. Știm că poate fi un proces dificil acela de a face cea mai bună alegere la capitolul canapele și colțare, mai ales atunci când nu ești hotărât dacă vrei o singură piesă sau dacă ai avea nevoie de un set canapea și fotolii clasice. Îți vom prezenta mai multe variante dintre care poți alege, iar apoi, după ce ai cântărit toate opțiunile, cu siguranță vei găsi canapeaua, colțarul sau setul potrivit.

Canapea pentru living

O canapea extensibilă, fixă sau nu este un aspect atât de important? Ține cont de următorul aspect atunci când te gândești la o canapea: aceasta trebuie să fie suficient de mare pentru living. În funcție de materialul din care sunt realizate, canapelele pot crea impresia unui spațiu mai mare sau, din contră, a unui spațiu mai mic.

Canapea extensibilă de catifea verde Sara

Cu picioare de lemn masiv, extensibilă și cu o husă de catifea rezistentă la uzură, canapeaua Sara este ideală pentru un living minimalist. Culoarea se poate asorta cu ușurință în spațiile cu elemente în tonuri calde, mai ales atunci când pereții livingului sunt albi sau crem.  

Canapea fixă Scarlett Dark Blue cu 3 locuri

Dacă ești adeptul unui stil modern, dar cauți și un plus de confort pentru livingul tău spațios, canapeaua fixă Scarlett Dark Blue va oferi un plus de eleganță și de rafinament. Șezutul și spătarul confecționare dintr-un strat pe spumă oferă un plus de confort, iar culoarea puternică a husei de catifea poate scoate orice living din anonimat.

Set de canapele

Fie că ești cu gândul la un set de canapele de catifea, piele, material textil sau o combinație dintre acestea, la magazinul de mobilă din Târgu Mureș poți alege dintr-o gamă variată de seturi.

Set 3+2 catifea Chester Cappuccino Eveline

Este un set de mobilier clasic ce conține o canapea cu 3 locuri și o canapea cu 2 locuri, cu un aspect sofisticat, dar care nu oferă un aer de opulență livingului tău. Aduce un plus de eleganță și poate fi integrat cu ușurință într-un stil clasic, glam, modern sau chiar minimalist. Se mai găsește în variante de Cappuccino Yvette sau Dark Blue Evelin.

Set 3+2 catifea Green Penelope

Două canapele de catifea, într-o culoare impunătoare în orice decor, dintr-un material rezistent la uzură, dar încă nu ești hotărât? Cele două canapele, de 2 și 3 locuri oferă eleganța de care ai nevoie într-un living spațios, dar și confortul în cadrul unei întâlniri cu prietenii.

Set catifea Chester Green Ava cu 5 perne

Este recomandarea noastră pentru un living cu spațiu generos, ce este format dintr-o canapea fixă de 3 locuri, o canapea fixă de 2 locuri și un fotoliu. De asemenea, alături de aceste elemente de mobilier de găsesc și 5 perne de blăniță albă, care să echilibreze nuanța puternică a acestora. Arcurile sinusoidale și spuma poliuretanică oferă un plus de confort.

Colțare

Colțarul este considerat cea mai potrivită piesă de mobilier pentru un living mare, însă atunci când nu este ales corespunzător, orice living mare poate părea aglomerat.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Rio Mocca din piele ecologică

Fără doar și poate, acesta este colțarul de care ai nevoie în livingul tău. Lada de depozitare este un mare plus, iar rezistența la uzură și dimensiunile sale mari îl transformă în cea mai bună alegere pentru o familie numeroasă. În plus, se poate achiziționa cu montare pe partea stângă sau pe dreapta, în funcție e dimensiunile livingului și de restul elementelor din jur. Recomandăm păstrarea unui design minimalist. Produsul este disponibil și în varianta cu husă din material textil, în mai multe nuanțe.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare California Brown

Colțarele extensibile cu 2 lăzi de depozitare se pot încadra cu ușurință într-un living spațios și este recomandat, în special, familiilor numeroase sau pentru cei care, deși au un living spațios, nu dispun de spații de depozitare. Este un colțar ușor de integrat într-un living modern și ușor de întreținut datorită materialului textil. Pe lângă confortul sporit, designul modern și dimensiunile mari ale colțarului, acesta vine la pachet și cu 3 perne cu fețe diferite.

Poate fi dificil de ales atunci când ai la dispoziție canapele, colțare sau seturi de canapele, iar încăperile spațioase pot fi uneori înșelătoare. Alege întotdeauna elemente de mobilier pe placul tău, fie că sunt mai rigide sau mai robuste și nu uita că o culoare corect aleasă poate schimba total aspectul livingului tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.