Top produse

Top 5 canapele pentru livingul tău

lazy -

Uneori, alegerea unei canapele nu este deloc o decizie ușoară. Fie că vorbim de designul acesteia, de model, de culoare, sau chiar de facilitățile care vin la pachet cu aceasta, este greu să decidem ce i se potrivește livingului nostru, pentru ca acesta să capete o atmosferă primitoare, relaxantă și mai ales confortabilă. 

Pentru ca spațiul nostru să fie pus în valoare, este necesară o piesă de rezistență, o canapea! O canapea care să fie pe gustul tău dar și pe gustul oaspeților tăi. În timpul amenajării livingului și a alegerii unei canapele, luăm decizii grăbite care mai târziu sunt regretate și asta din lipsa de ajutor pentru găsirea a ceea ce ne dorim să obținem ca efect. 

Așadar, trebuie să optăm pentru o alegere care să eclipseze în privirile oaspeților. În materie de buget, putem tinde și către canapele ieftine, dar de bun gust, sau chiar pentru o canapea într-un stil aparte, cum ar fi canapeaua chesterfield.

Pare o decizie grea, însă noi venim în ajutorul tău pentru alegerea canapelei prin top 5 canapele pentru livingul tău:

Canapea Ingrid turcoaz -

Canapea Ingrid

Creată special pentru persoanele iubitoare de liniște și de spațiu primitor, canapeaua Ingrid este cea mai bună alegere, fiind pe primul loc în preferințele alegerilor făcute de clienții noștri. Aceasta este o canapea de cea mai frumoasă culoare, turcoaz, dar și cu cel mai bun material, catifeaua.

Este o culoare deschisă și prietenoasă care oferă echilibru și stabilitate. Turcoazul este legat de echilibrul emoțional și seninătate. Conotațiile pozitive legate de culoarea turcoazului sunt sofisticarea vindecarea protecția și spiritualitatea. Canapeaua Ingrid se poate găsi și pe alte culori, respectiv albastru sau gri.

Canapeaua se adaptează conform nevoilor tale, fiind o canapea extensibilă este ideală pentru dormit. În același timp, Ingrid este una dintre cele mai rezistente canapele, având chiar o ladă de depozitare pentru diverse materiale dar și două pernuțe de design. 

Poate fi chiar contrastul livingului tău datorită culorii superbe pe care o are și fiind foarte ușor de asortat cu niște accente de alb sau gri, care să confere o atmosferă relaxantă, calmă. Pe scurt, spațiul ideal pentru odihnă după o zi lungă.

Canapea Chester Liana gri -

Canapea Chester Liana

Potrivit celor mai rafinate gusturi, canapeaua Chester Liana este una dintre cele mai bune variante. Plină de detalii și de elemente care să o pună în centrul atenției, aceasta va fi modelul tău favorit pentru livingul tău. 

Culoarea gri este bine cunoscută ca fiind potrivită persoanelor puternice, impunătoare. serioase. Această nuanță spunând multe despre persoana care o posedă dar și despre gusturile acesteia. Griul fiind în materie de design, eleganță, rafinament si seriozitate. Chiar dacă nuanța de gri nu se află printre preferatele tale, poți găsi canapeaua Chester Liana și în alte nuanțe, potrivite pentru livingul tău.

Canapeaua de living este una de calitate, extensibilă,  iar funcţia de dormit se obţine prin extinderea mecanismului italian grație căreia se află și printre primele alegeri a clienților noștri. Aceasta este modernă, cu 3 locuri, fără spații de depozitare și cu husă nedetașabilă din textil rezistent la uzură. 

Canapea Amanda albastra -

Canapea Amanda

Destinată persoanelor dornice să încerce ceva nou, fiind mereu în trend cu tot ce este modern, canapeaua Amanda este cu siguranță o alegere potrivită. Fiind o canapea de catifea, va primi un loc special în livingul tău și bineînțeles în ochii musafirilor. 

Albastrul are una dintre cele mai puternice semnificații pozitive. Albastrul închis este culoarea preferată a majorității oamenilor. Mai de seamă este apreciată de bărbați, sugerând masculinitatea, autoritatea și desigur succesul garantat. Dacă această canapea albastră nu se integrează bine în livingul tău, poți opta pentru varianta verde care va aduce cu siguranță o pată de culoare.

Amanda este o canapea extensibilă, cu trei locuri, care este potrivită unei încăperi moderne cu nuanțe vii și îndrăznețe. Poate fi amplasată în fața unui perete alb sau chiar negru, sugerând chiar trăsătura de bază a acestei culori. 

canapea selena -

Canapea Selena

O altă alegere absolut ideală pentru amenajarea livingului tău este canapeaua Selena, modernă și accesibilă la preț fiind printre preferințele clienților noștri atunci când vine vorba de canapele extrensibile și ieftine. Aceasta este la fel de potrivită și de confortabilă având 3 locuri și fiind adaptată și pentru dormit. 

Nuanța specială de gri închis va reda spațiului tău din living un contrast minunat și un plus de stil și eleganță. Canapeaua de living vine cu un model modern și cu elemente care contribuie la designul ei inedit. În cazul în care ești adept al unor culori vii, poți opta pentru canapeaua Selena într-o nuanță de muștar sau albastru.

Este în rândul celor mai căutate modele datorită culorii, a materialului de catifea dar mai ales a calității acesteia. Poate fi asortată ușor prin atribuirea unor nuanțe calde, ușor pastelate care vor dărui încăperii o atmosferă absolut primitoare.

Canapea Cristina verde -

Canapea Cristina

Când vine vorba despre alegerea celei mai frumoase culori pentru canapeaua livingului tău, dar și cea mai plăcută, putem vorbi cu ușurință despre verdele smarald. De aceea, canapeaua Cristina este o alegere perfectă.

Verdele este asociat cu natura deoarece este legat de tot ce înseamnă plante și mai ales culoarea pe care ochiul uman îl acceptă cel mai ușor. Este una dintre puținele culori care te va conecta la mediul de afară, la natură, relaxant și plăcut. Totodată, în ceea ce privește paleta de culori, Cristina este canapeaua care se poate regăsi într-o multitudine de nuanțe, atât deschise, cât și închise, din care o poți alege pe preferata ta.

Canapeaua Cristina este accesibilă, dar de calitate, având o husă nedetașabilă rezistentă la uzură. Este însoțită de elemente frumoase, moderne tocmai ca tu să te simți cât mai bine. Fiind o canapea extensibilă, cu 3 locuri și cu brațe, Cristina este exact ce ai nevoie în livingul tău. Aceasta este recomandată ca fiind folosită la dormit ocazional și nu regulat. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.