Top produse

Top 5 colțare extensibile pentru living-uri mari

lazy -

Să îți redecorezi living-ul poate fi un proces pe cât de distractiv, pe atât de dificil. Chiar și alegerea unui colțar pentru living mare îți poate da uneori bătăi de cap. 

Știm că atunci când te gândești la achiziționarea unui colțar mare primul lucru care îți vine în minte este confortul de la finalul unei zile obositoare, când tot ce îți dorești este să te relaxezi împreună cu familia.

Cunoaștem cât de dificil poate fi să alegi o piesă de mobilier care reprezintă centrul living-ului tău și principalul element observabil dintr-o încăpere. Prin urmare, mai jos îți oferim o listă cu 5 colțare extensibile de cea mai înaltă calitate, perfecte pentru un living spațios.

Coltar London gri inchis u shape -

Colțar extensibil London

Perfect pentru iubitorii culorilor neutre, dar și ai cafelei, colțarul extensibil cu ladă de depozitare London ar putea deveni noua ta piesă favorită de mobilier.

Dimensiunile sale generoase oferă spațiul necesar pentru relaxarea întregii familii, iar construcția sa în formă de “U” îți permite să stai confortabil, fără a fi nevoie să utilizezi mecanismul de extindere al acestuia. Colțarul dispune de 2 șezlonguri, ladă de depozitare pentru obiectele pe care nu ți le dorești la vedere și husă din țesătură de calitate, rezistentă la uzură.

Structura este construită din lemn și pal, picioarele sunt din PVC, iar confortul este asigurat de arcurile sinusoidale și spuma poliuretanică din care colțarul este realizat.

Coltar Rio maro bej -

Colțar extensibil Rio  

Atunci când vorbim de colțare extensibile, cel mai întâlnit model este cel în formă de “L”, la fel cum este și colțarul extensibil Rio.

Colțarul Rio este disponibil pe mai multe culori, perfect pentru toate preferințele, este realizat dintr-un materiale calitativ, rezistent la uzură și dispune de 3 tetiere și un braț, 2 perne decorative și un spațiu de depozitare. Structura este construită din lemn și pal, picioarele sunt din metal, iar confortul este asigurat de interiorul pe arcuri sinusoidale și spuma poliuretanică de densitate ridicată.

Un colțar extensibil cu ladă de depozitare, ca acesta, îți permite să ai mai mult spațiu în dulap, depozitând lenjeria de pat înăuntrul său și este potrivit pentru living-urile luminoase, datorită contrastului de culori.

Coltar Tokyo gri -

Colțar extensibil Tokyo 

Colțarul extensibil cu ladă de depozitare Tokyo nu este un simplu colțar mare. Destinat unui living spațios, acesta are formă de “U” și oferă un confort sporit datorită materialului plăcut la atingere din care este confecționat.

Mai mult, acesta prezintă două șezlonguri (cel stâng fiind mai lung), care pot fi interschimbate prin simpla mutare a clemelor de prindere.

La unul dintre capete acesta prezintă câteva rafturi, care pot reprezenta o mini-bibliotecă.

galactic gri 1 -

Colțar cu recliner electric Galactic

Un living mare necesită nu doar un colțar mare, dar mai ales unul modern, care să-ți ofere confortul pe care îl meriți.

Dacă vrei ca prima reacție a oaspeților tăi să fie “Wow!”, atunci când intră pentru prima dată în living, atunci colțarul cu recliner electric este ceea ce îți trebuie!

Funcționalitatea sa a fost concepută special pentru nevoia de relaxare a persoanelor foarte active.

Coltar Stile gri -

Colțar extensibil Stile 

Fie că vorbim de un colțar pentru living mare sau pentru o sufragerie de dimensiuni medii, colțarul Stile poate reprezenta alegerea potrivită pentru tine! Colțarul este realizat din țesătură de calitate și dispune de 2 tabureți care au un loc special de depozitare.

Nuanța de gri deschis și forma acestui colțar îl transformă în elementul principal al oricărei încăperi. Păstrând totuși un stil modest, forma și culoarea acestuia îl face ușor de integrat în orice locuință!

Nu vei mai avea grija alegerii unui colțar simplu, dar în tendință cu moda, iar în plus, datorită spațiului de depozitare, vei avea mai mult loc pentru a-ți păstra lucrurile!

Nu uita că un colțar pentru un living mare nu trebuie să fie doar plăcut la ochi, dar și  confortabil, rezistent, practic și util. 

Posibilități există, iar variante sunt multe! Dă-ți voie să experimentezi cu diverse modele și combinații de culori și transformă-ți living-ul într-o încăpere de neuitat cu unul dintre aceste colțare extensibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.