Patul, salteaua si lenjeria – care este mixul potrivit? Lasă un comentariu

Patul, salteaua si lenjeria – care este mixul potrivit?

 

 

 

1.Patul

Paturile cu ramele tapițate cu burete sunt noul trend al anului. Noi îți recomandăm să alegi un pat tapițat cu burete de înaltădensitate și piele ecologică rezistentă la uzură, care se va comporta bine în timp.

 

 

 

 

Paturile cu sistem de iluminare LED pe tăblie dau o notă elegantă și modernă camerei. In plus, te vor ajuta pentru vizibilitate pe timpul nopții, fără a fi deranjante.

 

 

 

Pentru un apartament de dimensiuni reduse, unde nevoia de depozitare este crescută, vă recomandam paturile cu ladă de depozitare. Vă vor ajuta să economisiți mult spațiu.

 

 

 

 

 

2.Salteaua

 

Saltelele cu arcuri oferă atât o foarte bună susţinere a coloanei, cât și o bună circulaţie a aerului în interiorul saltelei, lucru care împiedică acumularea de bacterii și acarieni.

 

 

Cât despre fermitatea saltelei,dacă aceasta este tare poate fi în beneficiul celor care au probleme cu spatele, dormitul pe o saltea foarte moale poate mări cu succes gradul de confort, în timp ce o saltea de duritate medie oferă mixul ideal.

 

 

3.Lenjeria de pat

Indiferent ce culoare ați alege pentru mobilă, o pată bine-venită de culoare o constituie lenjeriile pentru pat

Alegeți lenjerii de calitate, din bumbac 100%, în culori vii care nu ies la spălat și nu se decolorează în timp.

 

 

 

Achiziționarea lenjeriei perfecte se poate dovedi a fi o investiție pe termen lung. O lenjerie de calitate poate fi utilizată pentru o perioadă lungă de timp.

      

 

Păstrați dormitorul aerisit, fără obiecte ce pot încărca spațiul fără a aduce o utilitate practică.

Pentru ca spațiu de dormit să fie unul și mai plăcut și pentru a îmbunătăți calitatea somnului, puteți adăuga arome de levănțică, mentă sau lămâie.

 

 

 

 

 

 

 

 

În final să nu uiți că îți stăm cu drag la dispoziție cu sfaturi și orice alte detalii la numărul de telefon 0770.755.602 sau pe e-mail la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.