7 sfaturi pentru mobilarea livingului Lasă un comentariu

7 sfaturi pentru mobilarea livingului

Pentru că uneori poate fi dificil să alegi mobila perfectă pentru living ținând cont de toate aspectele, ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi practice

1/Unul dintre cele mai importante aspecte de care e bine sa ținem cont, în afară de felul în care arată biblioteca pentru living, este utilizarea ei. Mai exact, ar trebui să ne întrebăm ce anume dorim să punem în bibliotecă.

 

 

 

Dacă vom pune doar cărți și obiecte de decor, atunci o bibliotecă cu vitrină și multe rafturi este alegerea perfectă.

 

 

 

 

 

Pe de altă parte, dacă avem nevoie să depozităm diverse lucruri, cea mai bună alegere este o bibliotecă cu dulapuri și sertare.

 

 

 

Putem alege de asemenea un corp mixt pentru living, atât cu vitrină cât și cu sertare și dulapuri.

 

 

 

 

 

2/Dacă livingul este unul de dimensiuni reduse, cea mai bună alegere pentru a economisi spațiu sunt produsele modulare. Produsele modulare sunt acele produse de mobilier care se modifică cu ușurință și își schimbă utilitatea. De exemplu, din colțar compact în canapea separată & șezlong separat, așa cum este colțarul Andrei, sau din masă pentru cafea în masă pentru dining, cum este masa Ariana.

 

3/Indiferent de designul ales produsele de mobilier trebuie să se completeze unul pe celălalt, să fie un tot unitar. O modalitate ușoară de a fi sigur că totul se potrivește este să alegi seturi de canapele și seturi de living. Noi vă propunem unul din seturile de canapele de aici și unul dintre seturile pentru living de aici.

4/Paleta de culori folosită in zona de living este esențială

Pentru un aer cald,”de acasă”, îți recomandăm produse de tapițerie cu nuanțe de bej, maro sau gri pentru mobilă la care poți adăuga articole complementare de tip masă pentru cafea cu un design modern sau set de tabureți cu depozitare, care pot da și un plus de utilitate spațiului destinat.

 

În egală masură poți adăuga o “pată de culoare” mov, roșu sau chiar portocalie prin produsele centrale

 

 

 

 

 

 

 

 

  5/Adaugă accesorii de impact,vaze cu flori, lumânări parfumate, perne decorative și orice altceva consideri că poate aduce un plus de eleganță și confort livingului tău.

 

 

 

6/Confortul si funcționalitățile speciale sunt întotdeauna binevenite!

 

7/Ia în calcul dimensiunea spațiului și cea a mobilei dorite. Incearcă să faci măsurători cât mai precise, pentru a nu avea surprize ulterior.

În final să nu uiți că îți stăm cu drag la dispoziție cu sfaturi și orice alte detalii la numărul de telefon 0770.755.602 sau pe e-mail la [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.