Canapele si Coltare

Colțar extensibil în formă de L, Caribi și idei de amenajare

lazy -

Livingul este locul de relaxare al oricărei case, fiind o încăpere multifuncțională. Sufrageria este locul unde poți primi cu brațele deschise rudele sau prietenii ori locul unde te retragi pentru puțină liniște.

Așadar, vei avea nevoie de un colțar sufragerie, care îți va îndeplini toate nevoile pe care casa ta le are. Un colțar living extensibil Caribi este o alegere înțeleaptă pe care o poți lua, datorită avantajelor pe care ți le oferă.

Care sunt caracteristicile unui colțar sufragerie Caribi?

Dacă ești în căutarea opțiunii ideale pentru livingul tău, atunci colțarul Caribi este cea mai bună opțiune. Este realizat doar din țesătură de calitate. Forma și cromatica pe care o oferă deschid orizonturi spre noi idei de amenajare a sufrageriei.

Este disponibil atât cu șezlong pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, în funcție de necesitățile pe care le ai. Rama patului este construită din lemn sau PAL. Pe lângă rezistență și siguranță, îți asigură un confort sporit datorită interiorului pe arcuri și spumei poliuretanice de densitate ridicată.

Ai inclusiv funcția de dormit, deoarece este un colțar living extensibil. Astfel, atunci când îți dorești să te odihnești sau primești pe cineva de pe-o zi pe alta, poți transforma colțarul într-un pat mare și mai ales confortabil.

Colțarul Caribi îl vei găsi în diferite opțiuni pentru a se potrivi cu decorul camerei de zi:

·       Caribi Silver Grey;

·       Caribi Grey White;

·       Caribi Dark Turquoise.

Un astfel obiect de mobilier este un colțar living cu ladă de depozitare, fiind opțiunea ideală pentru o sufragerie, unde lucrurile tale vor sta departe de ochii vizitatorilor.

Numărul de locuri este și el foarte important, deoarece un colțar potrivit pentru orice ocazie are minim 3 locuri. Orientează-te după numărul de persoane ce-l vor folosi constant.

Coltar Caribi gri -

Cum poți integra un colțar living extensibil în camera de zi?

Idei de amenajare există, important e să ai inspirația și viziunea necesară pentru a completa decorul casei. Camera de zi este piesa de rezistență din locuința ta, este locul unde toată lumea se adună din diverse motive.

·   Delimitarea zonelor

Așadar, te poți folosi de un colțar living în formă de L pentru a delimita două zone ale încăperii. Multă lume se folosește de acest truc, deoarece bucătăria și sufrageria sunt împreunate într-un spațiu open-space.

Utilizează mobilierul cât mai inteligent pentru tine și nevoile pe care le ia. Poți delimita inclusiv zona de lucru față de cea de relaxare. Totul depinde de activitățile ce se vor desfășura în camera de zi.

·   Asortarea colțarului cu decorul încăperii

Cu siguranță deja ai ales o culoare pentru pereți, tavan și podea. Astfel, un colțar ar trebui să vină în completarea esteticii. Inclusiv contrastele sunt moderne și apreciate de marea majoritate a oamenilor.

Poți alege aceeași nuanță sau o paletă de culori pe care vrei să o aplici în decorarea sufrageriei. Indiferent de alegere, colțarul va completa cu siguranță întreg aspectul. Poți chiar merge puțin mai departe, aplicând un tapet cu motivele tale favorite.

·   Lumina din living

O altă idee de amenajare este amplasarea colțarului în funcție de sursa de lumină, adică de ferestre. În cazul în care ai parte de o sufragerie mult prea luminoasă, îl poți poziționa cu spatele către geam.

Însă, idealul ar fi să fie așezat cu fața spre direcția soarelui sau măcar în apropiere de ferestre. Lumina îmbracă livingul în relaxare, facilitând concentrarea și buna dispoziție din orice casă.

·   Colțarul față de un televizor mare

În cazul în care în proiectul tău de amenajare se află un televizor mare, acesta poate fi poziționat în fața colțarului, în timp ce ferestrele luminoase vor rămâne în lateral.

Astfel, lumina nu va îngreuna vizionarea unui film bun, iar livingul va fi în continuare umplut de lumină naturală. Razele blânde ale soarelui sunt cele mai potrivite pentru o încăpere călduroasă.

Coltar Caribi turcoaz -

Acestea fiind spuse, colțarele extensibile sunt piesa de rezistență din orice sufragerie modernă. Nu doar că se pot transforma după bunul plac, dar îți vor proteja lucrurile, fără să mai fii nevoit să achiziționezi alte dulăpioare enervante.

Colțarele Caribri se află printre cele mai potrivite opțiuni ce-ți vor oferi confortul necesar, fiind obiectul de mobilier care va atrage atenția oricui îți va trece pragul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.