Canapele si Coltare

Colțar extensibil Golf și idei de amenajare

Coltar extensibil Golf gri inchis

Un colțar extensibil este o alegere perfectă atunci când vrei să te bucuri de mai mult spațiu, dar și de un design atrăgător. Nu știi ce să alegi? Să fie un colțar în formă de U, să fie un colțar în formă de L? Fiecare piesă de mobilier îți oferă diverse avantaje, așa că te invităm să rămâi în continuare alături de noi pentru a le descoperi.

Colțar extensibil cu ladă de depozitare

Dacă ești în căutarea unui colțar versatil, calitativ și durabil, colțarul extensibil Golf este una dintre cele mai potrivite alegeri. Acest tip de colțar este disponibil cu șezlong pe partea stângă sau pe partea dreaptă. Se va integra perfect în spațiul pe care urmează să îl amenajezi. Spațiul de depozitare cu care este prevăzut îți este de mare ajutor. Te ajută să păstrezi la îndemână lenjeriile de pat, păturile, pernele, sau orice altceva mai consideri tu a fi necesar.

În alcătuirea acestuia intră și 2 tabureți. Îi poți utiliza atunci când vrei să vezi meciul preferat alături prieteni și vrei să profiți de fiecare spațiu disponibil. Un colțar bej se va integra perfect în design-ul pe care l-ai gândit pentru living.

Coltar extensibil golf gri inchis 2 -

Colțar în formă de U pentru un spațiu utilizat inteligent

Un colțar în formă de U este o alegere perfectă pentru camerele spațioase. Fiind dotat cu 2 șezlonguri, acest tip de colțar îi permite întregii familii să stea laolaltă pentru a se bucura de filmul preferat sau de jocuri palpitante pe televizor. Un colțar Golf are 2 spații generoase de depozitare care vin în ajutorul tău.

Materialele din care aceste colțare sunt realizate au o calitate deosebită. Fiind un colțar extensibil, oferă un spațiu de dormit generos, confortabil și relaxant. Mecanismul de extindere este foarte ușor de folosit și este gândit pentru a rezista foarte bine la extensii repetate.

Coltar extensibil Golf bej in forma de u -

Cauți un colțar living mare? Avem noi soluția

Dacă spațiul din camera de zi este unul generos, îți recomandăm să optezi pentru un colțar living mare. Acesta va încărca ingenios spațiul din camera de zi și îți va oferi un plus de confort. Vrei să îți oferi o seară relaxantă și să te bucuri de serialul preferat? Niciun alt loc din casă nu poate fi mai confortabil decât un colțar sufragerie pe care l-ai ales chiar tu.

Pentru a te bucura de același confort în fiecare zi, colțarul este alcătuit din arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică, cu o densitate ridicată. Utilizarea acestor materiale îți garantează că te vei bucura de același confort chiar după mult timp de la achiziție.

Alege un colțar gri pentru spațiile amenajate cât mai minimalist

Un colțar gri este potrivit oricărui tip de amenajare. Fie că ai amenajat living-ul în culori neutre, sau acest colțar gri va accentua și mai mult culorile alese, este întotdeauna o alegere potrivită. Țesătura cu care este finisat acest colțar este de cea mai bună calitate. Este fină la atingere și foarte rezistentă în timp.

Pentru a păstra un timp cât mai îndelungat aspectul colțarului recomandăm poziționarea cât mai departe de sursele de căldură sau de razele soarelui. Atunci când ai ales colțare pentru locuința ta și vrei să te bucuri de ele cât mai mult timp este bine să știi că acestea necesită curățare periodică. Există companii specializate care pot veni la domiciliu. Utilizând produse profesionale vor reda aspectul impecabil al unui colțar gri și nu numai.

Când să alegi un colțar bej

Un colțar bej este perfect pentru o cameră amenajată în stil romantic. Dacă ești adept al culorilor calde și plăcute, acesta reprezintă cea mai bună alegere. Înainte de poziționarea unui colțar sufragerie trebuie să iei în calcul distanța de la televizor, pentru a te bucura de o imagine de cea mai bună calitate și un confort pe măsură.

Dacă te gândești că întreținerea va fi ceva mai dificilă, te înșeli. Materialul din care este realizat stratul exterior al unui colțar este de cea mai bună calitate. Acesta poate fi curățat cu ușurință cu produse profesionale special create pentru acest tip de mobilier.

Coltar extensibil golf bej -

Un colțar extensibil Golf este potrivit pentru orice tip de amenajare. Design-ul minimalist îl ajută să se încadreze perfect atât într-o cameră elegantă cât și într-una amenajată cât mai minimalist. Nu știi ce tip de colțare pentru sufragerie să alegi? Echipa Mobila Sigma este aici să îți ofere suport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.