Canapele si Coltare

Seturi de canapele și fotolii pentru un living complet și stilat

lazy -

În zilele contemporane nouă, canapeaua a devenit de neînlocuit în casele noastre, fiind un element ce asigură confortul unui cămin primitor. Acele canapele living de care auzim peste tot sunt punctul central din sufragerie. De la ele pornește întreg designul. O mai putem denumi și „fundația camerei”.

Indiferent că ai nevoie de o canapea fixă 3 locuri sau o canapea fixă 2 locuri, cu siguranță vei găsi la noi tot ce ai nevoie. În plus, ți-am pregătit seturi canapele și fotolii pentru a te bucura de și mai mult confort. 

Set Chester Cappuccino Yvette

Iubești cafeaua? Și noi! Motiv pentru care ți-am pregătit un set de canapele special create pentru a-ți savura clipele dimineții alături de băutura ta favorită. Setul de canapele pentru sufragerie sunt realizate dintr-un material de calitate, de care te vei îndrăgosti cu siguranță. Catifeaua de pe această canapea chesterfield are o culoare aparte, de un cappuccino demn de lăudat.

Designul și materialul rezistent la uzură sunt doar câteva lucruri ce te vor face să te îndrăgostești de acest set. Canapelele vin fără spații de depozitare și cu o structură rezistentă din lemn masiv. Seturile sunt alcătuite din o canapea fixă 3 locuri, o canapea fixă 2 locuri și dacă dorești, poți alege setul care vine și cu un fotoliu din catifea. Astfel, vei avea spațiul gata pregătit pentru serile petrecute alături de prieteni sau familie, ori de după-amiezile liniștite alături de o carte reușită.

Set Chester Cappucciono -

Set canapele catifea Penelope Verde

Îți dorești să fii mai aproape de natură, indiferent de zona în care locuiești? Atunci, aceste seturi de canapele și fotolii sunt cele mai potrivite pentru tine. Setul Penelope verde este inspirat din liniștea pe care o oferă mama natură, fiind realizată dintr-o catifea rezistentă la uzură, de un verde îmbietor.

Odată ce ai achiziționat acest set, mereu va fi primăvară la tine în living. Designul modern conferă un aer de simplitate, perfect pentru adepții minimalismului. Canapelele sunt fixe, nu au spații de depozitare, au o ramă construită cu elemente din lemn masiv și oferă un confort sporit datorită spumei poliuretanice de densitate ridicată. Setul conține o canapea 3 locuri, o canapea 2 locuri și un fotoliu din catifea, toate la fel de splendide și confortabile.

Set penelope verde 3 -

Set Penelope Albastru închis

Precum privitul oceanului, atât de adânc și de un albastru pătrunzător, reușește să-ți liniștească sufletul, așa o face și setul de catifea Penelope albastru închis. Culoarea modernă te duce direct cu gândul spre apele liniștite care ascund minuni ale lumii ce încă așteaptă să fie descoperite.

Setul prezintă un design modern, simplist, perfect pentru cine este în căutarea liniștii. Nu prezintă spații de depozitare, dar este realizat dintr-un material rezistent la uzură. Setul este format dintr-o canapea fixă 3 locuri și o canapea fixă 2 locuri, dar există și varianta de set care este însoțit și de un fotoliu din catifea.

Picioarele sale sunt realizate dintr-un metal cromat, ce completează aspectul superb al setului. Dacă îți dorești un living cu iz de mister, atunci acest set este cel mai potrivit pentru gusturile tale.

Set penelope albastru 2 -

În plus, toate produsele prezentate în rândurile anterioare sunt o ofertă de nerefuzat. Confortul sporit este asigurat de toate elementele ce alcătuiesc aceste seturi de canapele cu fotolii. Astfel, în funcție de necesitățile, dorințele și preferințele personale, cu siguranță vei găsi ceea ce ți se potrivește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.