Oferte

Mobila Sigma transforma black friday in black november

lazy -

Achiziționarea unui obiect de mobilier presupune o decizie bine calculată din foarte multe puncte de vedere. Așadar, este recomandat să aloci mai mult timp procesului de căutare pentru a te asigura că vei bifa toate aspectele și criteriile care desemnează produsul cel mai potrivit pentru tine.

Cum se pregătește Mobila Sigma pentru Black Friday? În acest an vrem să te bucuri o lună întreagă de prețuri promoționale la diverse produse din catalogul nostru! 

Pentru că ne gândim la tine și la timpul pe care îl acorzi cumpărării unei noi piese de mobilier care să corespundă nevoilor tale, anul acesta transformăm Black Friday în Black November! Vei avea la dispoziție o lună întreagă în care să poți alege produsul potrivit, fără a te simți presat de timp.

Cu siguranță urmărești reducerile de Black Friday, prin urmare, noi ne-am pregătit  cu o secțiune specială dedicată produselor care au prețuri promoționale toată luna noiembrie. 

Care sunt produsele cu cele mai mari reduceri?

Pentru a simți diferența și la nivelul buzunarului tău, am aplicat reduceri de peste 50% la mai multe produse, pe care le poți găsi accesând direct categoria Black November de pe site-ul nostru unde se vor regasi toate produsele disponibile.

Stocul de produse în perioada reducerilor

Dacă te hotărăști mai târziu în privința produsului pe care dorești să-l cumperi la și te întrebi dacă îl vei mai găsi în stoc spre finalul perioadei de reduceri, nu trebuie să îți faci griji. Ne vom asigura că avem stocuri suficiente, iar în caz contrar vom afișa pe site indisponibilitatea acestuia și posibilitatea de precomandă.  

Nu uita că ai timp toată luna noiembrie să alegi produsul de care ai nevoie! Echipa Mobila Sigma te invită să faci cumpărături cu decizii luate bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.