Top produse

Top 3 Colțare Living Moderne de la Mobila Sigma

Nu există nimic mai bun decât o canapea de colț în care să te scufunzi la sfârșitul unei zile aglomerate – sau, într-adevăr, în orice moment al zilei, nu trebuie să avem neapărat o scuză. Prin însăși natura sa, aceasta este o piesă de mobilier sociabilă, concepută pentru interacțiunea cu familia sau cu partenerul.

Unele dintre cele mai bune colțare extensibile în formă de L sunt foarte aspectoase si nu ne oferă alte opțiuni în afară de a ne arunca în ele și a lenevi. Este foarte important să nu vă uitați dupa colțare extensibile ieftine, ci să încercați să considerați achiziționarea unui colțar de living modern ca pe o investiție! 

Evident, îți vei dori o dimensiune care să funcționeze pentru familia ta și o țesătură care să se potrivească stilului tău de viață. Pentru cei care doresc cu adevărat să maximizeze spațiul disponibil, poate doriți chiar să luați în considerare o canapea de colț care se transformă într-un pat sau una care are compartimente de depozitare încorporate.

Pentru a vă ajuta să vă restrângeți căutarea pentru cele mai bune colțare extensibile, vă prezentăm mai jos selecția noastră de cele mai bune opțiuni de canapele colțare pentru orice buget și care, suntem siguri că vor arăta perfect în livingul vostru!

Colțarele Rio

Gama de colțare extensibile Rio a fost creată cu un singur scop în minte: să îți ofere o senzație imediată de ‘acasă’ atunci când te așezi pe ele.

Versatile și funcționale, reușesc de fiecare dată să fie cea mai îndrăgită și utilă piesă de mobilier a fiecărui client! Toate colțarele Rio sunt extensibile, transformându-se rapid într-un pat încăpător pentru două persoane. Perfect pentru un studio sau pentru oaspeții care doresc să rămână peste noapte, acesta oferă un comfort sporit datorită interiorului pe arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică de densitate ridicată. Mai mult de atât, durează doar câteva secunde pentru a obține funcția de dormit, prin tragerea de sub șezut ​​a mecanismului de extindere. 

Lada de depozitare a șezlongului canapelelor Rio este dispusă pe toată lungimea acestuia, iar prin simpla ridicare a șezlongului poți obține un loc perfect pentru a ascunde așternuturile de peste noapte sau o patură călduroasă. 

Poți alege dintr-o gamă bogată de culori și combinații de culori, pentru a găsi canapeaua care se potrivește cel mai bine stilului tău și al casei tale. Dacă optezi pentru o canapea în nuanțe neutre de gri sau bej, poți fi sigur că este o investiție de durată oferindu-ți oricând libertatea de a schimba rapid schema de culori a camerei prin accesorii. 

Dacă dorești însă puțin contrast, canapelele colțare RIO Forest Green, Mocca sau Black pot aduce întreg accentul camerei asupra lor. Se asortează cel mai bine cu pereți în nuanțe neutre, de alb lăptos sau dacă vrei să aduci un aer îndrăzneț casei tale, poți încerca tonurile mai reci care contrastează frumos cu maro-ciocolată, verde pădure sau negru fără a se ciocni de acestea. 

Colțarele Barcelona

Foarte comfortabile si-n același timp prietenoase cu buzunarul tău, colțarele Barcelona sunt ideale pentru amenajarea unui living spațios. Disponibile în 2 variante de culori, Grey și Cappuccino, aceste colțare de living moderne au un punct forte și anume posibilitatea de interschimbare a sezlongului de pe partea dreaptă pe partea stângă cu o simplă prindere de clame! 

Extensibile, cu o husă rezistentă la uzură și cu ladă de depozitare pe toată lungimea șezlongului, canapelele colțare Barcelona oferă un plus de eleganță locuinței și sunt cele care transformă colțarul în elementul principal, în jurul căruia se poate amenaja întreaga casă. Sistemul de arcuri ‘wave springs’, reprezintă o soluție inovativă ce crește nivelul de comfort și rezistență al saltelei.

Colțarele Georgia

Ultimele, dar nu cele din urmă în lista noastră de colțare extensibile ieftine, dar de foarte bună calitate, se află canapelele cu șezlong Georgia. Cu două lăzi de depozitare pe toată lungimea divanului, spațiu generos, rezistent și comfortabil inclusiv pentru dormit și posibilitatea de a muta șezlongul rapid, doar cu ajutorul unor cleme laterale, de pe dreapta pe stânga, fac ca acest colțar să fie o alegere ideală! 

Alege dintr-o paletă largă de culori și dă-ți voie să te bucuri de plăcerea de a te relaxa la tine acasă și de a te scufunda complet în noua ta canapea! Culorile neutre precum gri și bej sunt ideale pentru a-ti decora sufrageria într-un stil aerisit, scandinav și luminos. 

Dacă vrei un accent de culoare, sau dorești ca focusul întregii tale camere să fie pe canapea, o culoare mai închisă precum Brown Melange, Blue Velvet, Dark Grey sau Dark Brown sunt exact ceea ce cauți! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.