Canapele si Coltare

Canapea extensibilă Georgia și idei de amenajare

canapea extensibila georgia bej

Canapeaua este centrul sufrageriei, locul unde toate amintirile se formează. Astfel, ai nevoie de o canapea extensibilă potrivită pentru nevoile tale. Ziua o poți folosi ca locul preferat al familiei, iar seara, canapeaua devine parte din „cinematograful” personal.

O canapea extensibilă cu 3 locuri este suficient de încăpătoare pentru a te bucura alături de cei dragi de momentele speciale de peste zi. Canapeaua cu ladă de depozitare Georgia este modelul care-ți va însufleți livingul. În plus, se găsește în mai multe culori.

Canapea Georgia maro inchis -

Canapeaua Georgia – de ce este o alegere potrivită?

Dacă ești în căutarea unor canapele moderne pentru sufragerie, atunci acest model este pentru tine. Simplă, realizată din materiale rezistente, și într-o gamă variată de culori, este o canapea fără brațe ce se poate transforma într-un pat foarte confortabil, în momentele când ai musafiri pe o perioadă mai lungă de timp.

Canapeaua Georgia are 3 locuri, fiind dotată cu ladă de depozitare. Dimensiunile sale reduse o fac perfectă pentru sufrageriile mai mici. Designul modern, construcția solidă și materialele rezistente fac din aceasta opțiunea ideală pentru cei ce sunt în căutarea maximizării potențialului unei canapele.

Picioarele sunt realizate dintr-un plastic de o densitate ridicată, iar rama este construită din lemn masiv de plop și PAL. Materialele folosite pentru realizarea sa sunt de o calitate înaltă pentru ca tu să te bucuri de utilizarea ei pe o perioadă îndelungată de timp.

O astfel de canapea sufragerie îți asigură confortul prin intermediul spumei poliuretanice de densitate ridicată și a plasei de arcuri Bonnel. Canapeaua Georgia, indiferent de culoarea aleasă, trebuie să fie amplasată departe de razele soarelui sau alte surse de căldură pentru a-i întreține aspectul cât mai mult timp.

În cazul în care îți dorești să o cureți, folosește-te de soluții speciale. Acestea sunt indicate pe eticheta sa. Produsele ce conțin solvenți chimici sau alcool vor afecta aspectul canapelei.

Canapea georgia mov -

Cum să îți amenajezi sufrageria?

Poziția canapelei într-un living este primul lucru asupra căruia trebuie să acorzi o atenție deosebită. Cu toate acestea, întregul proces poate deveni dificil. Sufrageria nu este niciodată destul de mare sau de lată pentru dorințele pe care le ai, însă, ea poate fi amenajată astfel încât să impacteze vizual și să-ți păcălească mintea.

Amplasează canapeaua în funcție de geamuri și de ușă. Realizează-ți un plan de amenajare pentru ca întreg procesul să nu se transforme într-un chin. În funcție de particularitățile încăperii, ale canapelei și  ideile creative pe care le ai, poți obține o sufragerie cu adevărat primitoare.

O idee ar fi să poziționez canapeaua în fața ferestrei, mai ales dacă ai ocazia de a privi zi de zi o priveliște plăcută, care să-ți aducă liniște în orice moment al zilei. Pentru a echilibra imaginea, te poți folosi de un covor sau o masă de cafea din sticlă.

Configurația perfectă a sufrageriei este de a așeza canapeaua în așa fel încât să observi tot timpul cine intră pe ușă. Însă, în cadrul apartamentelor, acest lucru este greu de îndeplinit. Uneori ești nevoit să recurgi la soluții mai diferite, precum așezarea canapelei în fața ușii. Completează aranjamentul cu ajutorul unei mese înguste, dar aproape la fel de lungă precum este canapeaua.

Indiferent de ideile pe care le-ai avea, cu siguranță vei găsi canapeaua Georgia ca fiind o opțiune ideală pentru casa ta. Alege din gama variată de culori și înfrumusețează-ți sufrageria într-un mod inedit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.