Sfaturi despre coltare

5 avantaje pentru care să alegi un colțar extensibil

Coltar extensibil Rio gri

Un colțar extensibil este alegerea ideală atunci când vrei să utilizezi inteligent fiecare spațiu al locuinței. Amplasat cel mai adesea în living, acesta îndeplinește multe criterii de stil și versatilitate. Accesorizat corespunzător, acesta poate fi piesa de rezistență a fiecărui sezon. Dar care sunt cele 5 avantaje pentru care tu să alegi colțare pentru interiorul casei tale? Rămâi alături de noi în cele ce urmează pentru a afla.

Adaugă un plus de confort casei tale prin alegerea unui colțar living mare

Un colțar living mare este alegerea potrivită atunci când spațiul îți permite și când vrei să profiți cât mai mult de acesta. Livingul este zona în care prietenii se întâlnesc cel mai adesea. Fie că este o seară de film sau îți chemi prietenii pentru a viziona meciul echipei favorite, atmosfera ce se creează în preajma acestora este spectaculoasă. Cel mai adesea nu îți dorești să se termine.

Dacă ai optat pentru un colțar living mare, cel mai adesea în formă de L, vei putea să le lansezi prietenilor tăi invitația de a rămâne la tine peste noapte, de ce nu? Așa distracția nu va fi condiționată de tip și a doua zi vei putea savura cafeaua de la micul dejun în aceeași formulă. De data aceasta după ce ai strâns acest colțar extensibil fabulos.

coltar london u shape cappuccino -

Îmbunătățește aspectul vizual al livingului cu ajutorul unui colțar verde smarald

Un colțar extensibil poate fi o pată de culoare în livingul tău. Atunci când alegi un design în tonuri neutre, un colțar verde smarald va fi alegerea cea mai potrivită pentru a scoate din anonimat această încăpere. Pentru un plus de eleganță, picioarele de susținere pentru colțare pot fi aurii și astfel se pot asorta de minune cu corpurile de iluminat alese. Alege câteva perne decorative pentru un colțar mic și efectul va fi neașteptat de plăcut.

Un colțar extensibil perfect pentru o cameră mică

Principalul motiv pentru care alegem un colțar mic este dimensiunea camerei în care va fi așezat. Iar aici putem să observăm din nou, două aspecte importante ale unui colțar extensibil. Alegem colțare atunci când ne dorim spațiu confortabil în care să ne primim invitații, dar și spațiu de depozitare extra. Cel mai mare avantaj al unui astfel de colțar pentru sufragerie este spațiul în care poți depozita cu ușurință lenjeria de pat, pilota, pernele sau orice altceva consideri tu a fi mai potrivit.

Coltar Georgia gri -

Un colțar gri oferă un plus de versatilitate

Dacă ești o persoană ce adoră schimbările, un colțar gri ar fi o alegere perfectă. Paradoxal, nu-i așa? Ei bine, dacă îți place să reamenajezi adesea poți lua în calcul și o piesă de mobilier care să se potrivească oricărui decor. Această piesă poate fi reprezentată chiar de acest colțar gri. Fie că îți place să reamenajezi în funcție de sezon, sau în funcție de noile tendințe, cu siguranță nu va fi nevoie să schimbi și colțarul. Îi poți schimba poziția după bunul plac. Iar accesorizat cu o pătură potrivită sezonului în care te afli, vei avea impresia că ai schimba aspectul camerei de la zero.

Un colțar catifea va accentua confortul casei tale

Catifeaua este un material prețios care poate îmbina atât eleganța cât și confortul. Un colțar catifea se poate dovedi extrem de confortabil, dacă în alegerile pe care le faci calitatea primează. Acest material prețios este extrem de plăcut la atingere  și accentuează o atmosferă confortabilă în livingul tău. Imaginează-ți cum îți vei bea cafeaua în compania celei mai bune prietene, bucurându-vă de un moment confortabil în care discutați cele mai importante subiecte pentru voi. 

Un colțar extensibil este un obiect de mobilier care se integrează cu ușurință în orice design al casei. Fie că ai gândit totul extrem de elegant sau atmosfera casei tale este cozy, poți opta fără îndoială pentru colțare. Impresionant prin dimensiunile ce îi permit să fie încadrat cu ușurință în living sau pe terasă, acesta îți va oferi și un spațiu de depozitare în plus. Alege un colțar de sufragerie atunci când îți dorești un spațiu confortabil, pentru orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.