Canapele si Coltare

Colțar cu recliner Alina și idei de amenajare

lazy -

Serile lungi sunt mai frumoase alături de cei dragi sau cu prietenii. Cum altfel să te bucuri de un timp de calitate decât într-un spațiu primitor și confortabil. Te-ai gând că acel spațiu primitor poate fi chiar acasă la tine? Un asemenea confort nu poate fi dat decât de un colțar pe măsură cu multe funcții benefice, dar mai ales foarte spațios.

Care ar fi cea mai bună opțiune? Un colțar care să acopere toate nevoile și să facă ca persoanele să se simtă ca acasă, sau dacă se dorește să se petreacă timp cu prietenii la un film bun ca la cinema. Pentru aceasta, propunem mai jos colțarul cu recliner “Alina”, special conceput pentru a satisfice cea mai mare nevoie: confortul. Iar dacă vrei să vezi ce idei sugerăm pentru încadrarea acestuia într-un living, citește acest articol până la captăt.

Este solicitantă căutarea unui model de colțar care să acopere atât partea de confort cât și pe cea de design. Dar nu și de data aceasta, întrucât colțarul de sufragerie propus în acest articol este adaptat ambelor situații. Fiind unul dintre cele mai bune colțare de living atunci când vine vorba de o doză bine meritată de odihnă și divertisment.

Destinat persoanelor active sau iubitoare de confort, acest colțar cu recliner le aparține în totalitate. Colțarul dispune de 5 locuri, husă rezistentă la uzură și este prevăzut cu 2 sisteme recliner ce au funcția de relaxare. Aceste sisteme oferă posibilitatea de înclinare a spătarului în două poziții și de a ridica partea inferioară a șezutului pentru o poziție mai comodă a picioarelor oferind posibilitatea de relaxare, citind o carte, urmărind un film sau indiferent de acțiunea săvârșită. Sistemele recliner sunt poziționate pe lateral și se extind împreună sau separat prin acționarea mecanică a butoanelor din lateralele brațelor. Datorită acestor sisteme, colțarul Alina este perfect pentru persoanele cu dureri de spate.

Coltar Alina bej 2 -

Colțarul cu recliner Alina mai oferă o măsuță cu două spații de depozitare a paharelor care se obține prin rabatarea unui spătar & un suport pentru braț cu două spații de depozitare a paharelor și un spațiu de depozitare interior. Confortul sporit este asigurat de chinga elastică și de buretele de densitate ridicată, cu un grad mare de revenire la forma inițială. Toate aceste funcții delimitează foarte bine zona pentru șezut cu cea de confort absolut, îndepărtând așadar funcția clasică a unui colțar.

Colțarul de living dispune  atât de suport cât si de ramă construite din metal. Produsul vine disponibil atât în nuanță deschisă de bej, cât și în culoare închisă pe gri. Ambele culori susțin un aer foarte modern și ușor de amenajat, perfecte pentru a reda un living care să capteze atenția și să fie de impact.

Produsul trebuie amplasat departe de razele soarelui și de alte surse de căldură, ferit de umezeală sau variații mari de temperatură pentru a se proteja textura materialului, iar ca sugestie pentru curățare se folosesc produse special indicate pentru curățarea husei. Este interzisă folosirea produselor de curăţare care conţin solvenţi chimici sau alcool și care pot deteriora în timp materialul colțarului de living.

Iată cum poate fi integrat într-un living colțarul de sufragerie Alina

Culorile concepute pentru acest model de colțar inspiră foarte multe idei în materie de design.

Culoarea bej este o culoare plăcută, în trend dar mai ales foarte ușor de armonizat. Este o culoare care conferă persoanelor o stare continuă de relaxare sau meditare.  Fiind o culoare ușor deschisă, trebuie atribuit un element colorat care să scoată în evidență piesa care va găzdui persoanele care vor călca pragul casei. De aceea, cea mai potrivită nuanță este verdele, ce poate fi redat sub forma unor pernuțe moderne sau a unei pături așezate minuțios.

Camera pentru care se pregătește colțarul de living trebuie sa aibă elemente care să se apropie de zona aceasta. De aceea o idee bună ar fi niște pereți crem sau peretele în spatele căruia se află colțarul să fie maro, pentru a crea un contrast frumos.

Niște perdele de culoare maro sau albe se potrivesc perfect! Lângă colțar, niște vaze negre cu plante verzi ar reda o atmosferă complet relaxantă și conectată cu natura. O măsuță de culoare neagră ar pune imediat în centrul atenției colțarul de sufragerie.

Coltar Alina bej -

Dacă se optează pentru modelul de colțar cu recliner în nuanța de gri, combinațiile sunt ceva mai diferite, chiar opuse. Fiind că vedeta casei este data într-un ton închis, cea mai înțeleaptă alegere ar fi poziționarea acesteia în ochii tuturor folosind ca și contrast elemente deschise dar și o pată de culoare.

Așadar indicat ar fi ca peretele să fie alb sau dacă provocările sunt îmbrățișate cu mare bucurie, un perete colorat ar evidenția foarte frumos colțarul din sufragerie. De asemenea, o pătură sau niște pernuțe colorate formează o combinație foarte reușită. Niște perdele albe și o masă neagră ar face ca această formulă să fie completă. O idee bună pentru a reda atmosfera relaxantă este poziționarea în două părți opuse a unor vaze negre cu plante verzi.

Indiferent de nuanța aleasă, nu trebuie să lipsească televizorul care va fi centrat în fața colțarelor, pentru că va reda sentimentul de confort și relaxare de acasă, chiar de pe colțarul cu recliner.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.