Canapele si Coltare

Colțar extensibil în formă de L, Tokyo și idei de amenajare

Dacă sunteți la cumpărături pentru o canapea nouă, este posibil să vă gândiți cel puțin să cumpărați un colțar pentru sufragerie. Sau poate ați decis deja că asta este ceea ce doriți, dar încă navigați prin toate opțiunile diferite. 

Haideți mai întâi să așternem puțină lumină asupra a ce sunt mai exact colțarele living moderne ți de ce sunt o opțiune atât de grozavă, mai ales pentru familiile mai mari! 

Colțarele de sufragerie 

Cunoscute și sub denumirea de canapele în forma de L, acestea prezintă un colț parțial de-a lungul lor, în unghi drept, cu o margine mai scurtă decât cealaltă sau de lungimi egale. 

Există câteva motive pentru care oamenii iubesc canapelele de colț. În primul rând, sunt o modalitate cu adevărat eficientă de a folosi spațiul și nu aglomerează o cameră la fel de mult ca folosind o canapea și fotolii obișnuite. 

Mai mult, toată lumea adoră să stea pe colț și să își poată ridica și întinde picioarele pentru a se relaxa. La urma urmei, dacă canapeaua va ajunge să fie cel mai folosit element de mobilier al tău, așa cum este pentru majoritatea oamenilor, poate că are sens să ai una mare și confortabilă pe care să te poți întinde dupa o zi lungă. 

Gama de colțare living moderne, Tokyo 

Pentru că deja v-am spus ce idee bună ni se pare, ca dacă și spațiul vă permite, să alegeți să investiți într-un colțar de sufragerie, vrem să îți prezentăm cele mai bune colțare extensibile din gama Tokyo pentru a ne asigura că ai toate informațiile potrivite, înainte de a te bucura de prezența lor la tine în living! 

Colțar living extensibil cu ladă de depozitare, Tokyo în formă de “L”

Prezent în două nuanțe superbe, gri sau cappuccino, acest prim tip de coltar living extensibil este dotat cu ladă de depozitare și mâner cu design cu polițe, pentru a ține la îndemână telecomanda sau obiectele mici pe care vrei să le ai mereu aproape. 

Versatile și foarte practice, colțarele living extensibile Tokyo, au șezlongul interschimbabil, mulându-se imediat după ideile de amenajare și după spațiul tău. 

Confortul sporit este asigurat de interiorul cu ‘wave springs’ și spumă poliuretanică de densitate ridicată, dar și de materialul moale, din țesătură rezistentă la uzură.

Colțar living extensibil cu ladă de depozitare, Tokyo în formă de “U” 

Spre deosebire de colțarul de sufragerie Tokyo în formă de L, colțarele în formă de U sunt ideale pentru familiile mari sau grupurile extinse de prieteni, oferind un loc confortabil pentru toată lumea! 

Considerate printre cele mai bune colțare extensibile din gama Tokyo, acestea oferă nu unul, ci două locuri pe care te poți relaxa și îți poți întinde picioarele! Funcția de dormit se obține foarte rapid, prin tragerea de sub șezut a mecanismului de extindere, oferind în cateva secunde, un pat extra, perfect pentru 2 persoane, unde oaspeții tăi își pot petrece noaptea. 

Idei de amenajare

Acum că v-am așternut o lumină asupra a câteva din cele mai bune colțare extensibile, vrem să vă oferim și câteva idei de amenajare, în cazul în care încă aveți nevoie de puțină inspirație pentru a face din aceste colțare de living moderne o piesă centrală în sufrageria voastră! 

Fiind o piesă de mobilier mare, este posibil să vă simțiți puțin copleșiți de locul pe care aceasta o va ocupa în cameră, mai ales dacă nu dispuneți de un spațiu foarte mare. Fiind foarte versatile, colțarele ne lasă imaginația să se joace și ne permit poziționarea în tot felul de moduri, char și mai puțin obișnuite. 

Dacă spațiul vă permite, puteți trece mai departe de clasica așezare cu spatele la perete și să deveniți putin mai jucăuși. Încercați să poziționați canapeaua cu niciuna dintre părți împotriva unui perete, definind de exemplu un colț de televiziune într-o cameră de zi mare.

Mai mult de atât, vă puteși ajuta de acest tip de canapele în formă de L sau U pentru a separa două zone funcționale din casă, cum ar fi camera de zi și cea de luat masa, sau bucătăria de camera de zi. 

În culori neutre precum cappuccino și gri, colțarele extensibile Tokyo permit integrarea lor cu ușurință în orice spațiu, nefiind deloc pretențioase la culori sau elementele de design din încăpere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.