Canapele si Coltare

Colțar extensibil în formă de L, California și idei de amenajare

lazy -

Colțarele extensibile sunt canapelele în formă de L. Fără doar și poate, este una dintre cele mai durabile piese de mobilier. Caracteristica lor principală este că îmbină plăcutul cu utilul într-un mod inedit. 

Spre deosebire de canapelele normale, colțarele extensibile sunt o variantă mai complexă, având o funcționalitate mai diversificată. Colțarele extensibile în formă de L California sunt durabile, rezistente, oferind un aspect plăcut întregului design.

Colțarele au devenit din ce în ce mai populare în rândul preferințelor cliențiilor. Așadar, Mobila Sigma oferă o varietate de produse, fiecare creată special pentru a îndeplini nevoile oamenilor.

Tipuri de colțare extensibile

California Grey LEFT lada depo 1 -

Colțar extensibil California Grey

Colțarul extensibil California Grey prezintă două lăzi de depozitare:

  • una în partea de șezlong a colțarului, cu dimensiunile de 190×82 cm;
  • una în partea de canapea a colțarului, cu dimensiunile de 165x76x20 cm.

Variantele în care acest colțar extensibil în formă de L poate fi achiziționat sunt cu șezlongul în partea dreaptă sau cu șezlongul în partea stângă. În funcție de necesitățile și dorințele clientului, oricare variantă este perfectă. Numărul de locuri disponibil pentru un astfel de colțar este de cinci.

Picioarele sunt realizate dintr-un plastic cu o densitate înaltă, iar rama este construită din lemn, metal și PAL. Confortul este asigurat datorită materialelor folosite pentru interiorul colțarului extensibil. Spuma poliuretanică de densitate ridicată este susținută de o chingă elastică.

Datorită naturii sale, colțarul extensibil California Grey îndeplinește funcția de dormit. Datorită mecansimului click-clack, colțarul poate fi transformat într-un pat matrimonial. Dimensiunile sale sunt:

  • colțar: lungime de 300 cm; lățime de 203 cm; înălțime spătar de 85 cm; înălțime șezut de 40 cm; adâncime șezut de 67 cm.
  • colțar extins: lungime de 245 cm, lățimea de 120 cm.

Colțarul extensibil California Grey are un aspect aparte. Husa este realizată din țesături de un gri închis, ce se îmbină cu ornamente realizate din țesături gri deschis. Pe lângă colțarul propriu zis, pernele sale vor fi realizate cu o față din țesătură de gri închis, iar cealaltă față fiind gri deschis.

Colțarul extensibil California Grey are instrucțiuni speciale de îngrijire. Prin urmare, va trebui să fie ferit de razele soarelui și de alte surse de căldură, de umezeală sau variații ale temperaturii. Curățarea sa se va realiza strict cu produsele indicate, fiind excluse produsele de curățenie bazate pe solvenți chimici sau alcool.

Coltar California maro 1 -

Colțar extensibil California Brown

Colțarul extensibil California Brown este o variantă a modelului precedent. Prezintă două lăzi de depozitare spațioase, una aflată în partea de șezlong cu dimensiunile de 190×82 cm, iar cealaltă în zona de canapea, cu dimensiunile de 165x76x20 cm. 

Colțarul extensibil California Brown este disponibil în două variante:

  • cu șezlong pe stânga;
  • cu șezlong pe dreapta.

Așadar, în funcție de cum dorește clientul să poziționeze eficace colțarul, piesa de mobilier se va integra total în aspectul încăperii. La fel ca și modelul precedent, picioarele sunt realizate dintr-un plastic calitativ, de înaltă densitate. Structura sa este construită din lemn, PAL și metal.

Colțarul extensibil California Grey poate fi transformat într-un pat, datorită mecanismului specific de click-clack. Dimensiunile sale sunt la fel ca și a modelului California Grey.

Diferența se poate observa la finisajul și versiunile de culori disponibile acestui model. Colțarul extensibil California Brown prezintă o țesătură realizată din material textil, de o culoare maro închis, ce se îmbină cu ornamente de un maro deschis. Cele trei perne vor avea o față de un maro deschis, în timp ce cealaltă față va fi de un maro deschis.

Coltar extensibil cu lada depozitare California mini lila 2 -

Colțar extensibil mini California

O altă variantă pentru încăperile mai mici este colțarul extensibil mini California. La fel ca și modelele anterioare, va avea două lăzi de depozitare, cu dimensiunile de 133×65 cm și 127x76x20 cm. Numărul de locuri disponibile asigurat este de cinci.

Este disponibil atât cu șezlongul pe partea dreaptă, cât și pe partea stângă. Rama este construită din metal, lemn și PAL, iar picioarele dintr-un plastic cu o densitate înaltă. Chiar dacă este un model de dimensiuni mai mici, îndeplinește funcția de dormit, fiind extensibil.

Colțarul are următoarele dimensiuni:

  • colțar: lungimea de 262 cm, lățimea de 160 cm, înălțimea spătarului de 93 cm, înălțimea șezutului de 45 cm, iar adâncimea șezutului de 57 cm;
  • colțarul extins: lungimea de 210 cm, lățimea de 120 cm.

Produsul are finisaje aparte. Husa este realizată dintr-un material textil de culoare mov, cu ornamente din piele ecologică, iar cusăturile sunt realizate cu ajutorul unei ațe albe. Pernele prezintă un imprimeu floral.

O altă variantă disponibilă a colțarului extensibil mini California este cea neagră. Ornamentele sunt din piele ecologică albă, cu cusături realizate din ață albă, iar pernele vor avea tot un imprimeu floral.

De ce colțarele extensibile în formă de L sunt perfecte pentru orice locuință?

O astfel de canapea, tip colțar, poate fi inclusă în orice stil de amenajare. În funcție de cerințele camerei unde va fi poziționat, design-ul va fi completat de modelele disponibile enumerate anterior. Persoanele ce-și doresc un living minimalist, pot opta pentru un design simplu, precum colțarele California Grey și California Brown. Iar cele ce-și doresc ceva mai apropiat de natură, colțarele mini Californiamov și negru sunt variantele perfecte, datorită imprimeurilor florale existente.

Ai posibilitatea de a economisi bani datorită funcției de extindere a colțarului. În cazul amenajării unei sufragerii, colțarul pentru living poate fi utilizat în locul clasicei canapele cu fotolii. Mai mult decât atât, o astfel de achiziție va oferi aceeași capacitate de locuri, pe o suprafață mai mică, dar și posibilitatea de a fi folosit pe post de loc pentru dormit.

Colțarele în formă de L sunt locul preferat de oameni pentru momentele de relaxare. Este o modalitate practică prin care se pot delimita spațiile open-space. Astfel, livingul va fi delimitat de bucătărie, doar așezând produsul cu spatele către zona de gătit.

Întreg aspectul living-ului poate fi completat cu ajutorul unui covor și a unei măsuțe de cafea, poziționată în dreptul laturii mai lungi a colțarului în formă de L. Așadar, se va obține o zonă destinată relaxării și comunicării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.