Canapele si Coltare

Descoperă canapele extensibile click-clack elegante și confortabile

lazy -

Deși aflată în poziția standard a unei canapele, funcția de dormit se poate obține datorită sistemului click-clack care se definește ca fiind o funcție prin care canapeaua poate deveni un pat, doar prin apăsarea părții superioare a canapelei în jos. Astfel, pentru un plus de confort canapeaua se poate transforma într-un pat, oferind mai mult spațiu pentru odihnă dar mai ales o relaxare mai profundă.

Canapea Cristina bej -

Canapeaua extensibilă Cristina 

O alegere elegantă și confortabilă este canapeaua extensibilă Cristina. Simplă, accentuată pe detaliile cele mai importante și ușor de poziționat în orice tip de încăpere, canapeaua extensibilă Cristina va fi alegerea ideală. Un atu al canapelei Cristina este reprezentat de diversitatea culorilor deoarece este disponibilă atât în nuanțe neutre, deschise sau închise, cât și în variante mai colorate, precum turcoaz sau muștar.

Canapeaua extensibilă Cristina are 3 locuri, vine într-un design modern, cu brațe, fără spații de depozitare, cu husă nedetașabilă și cu un material rezistent la uzură. În ceea ce privește structura, aceasta are o ramă construită din material lemnos, cu picioare din lemn și nu în ultimul rând are confortul asigurat de interiorul pe arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică de densitate ridicată. 

În cazul în care ai prieteni care vor să rămână la tine peste noapte, poți transforma locul destinat comunicării, relaxării și serilor de jocuri într-un pat confortabil care va reîncărca bateriile pentru a doua zi. Canapeaua Cristina este ideală pentru serile de dormit ocazionale, având mecanismul click-clack care o va transforma într-un pat și va oferi mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă.

Canapea Selena albastra -

Canapeaua extensibilă Selena 

Dacă îți place ca atmosfera livingului tău să fie una primitoare dar în același timp de efect, canapeaua extensibilă Selena este alegerea cea mai potrivită. Canapeaua este disponibilă pe albastru sau muștar, are 3 locuri, un design modern, cu husă din catifea rezistentă la uzură și buzunare laterale. Este concepută cu picioare metalice cromate, iar rama este rezistentă fiind alcătuită din material lemnos. 

Dacă îți dorești pe lângă frumusețea acestei canapele și confortul, acest model îți îndeplinește fără dar și poate această dorință grație interiorului pe arcuri sinusoidale şi spumei poliuretanice de densitate ridicată.

Dacă simți că în unele momente ai nevoie de câteva clipe de liniște, odihnă și vrei să te bucuri chiar în sufrageria ta, sistemul click-clack îți permite acest lucru. Mecanismul este conceput astfel încât din funcția șezut a canapelei să fie transformată în cea de dormit, de tipul unui pat, doar prin rabatarea părții superioare a canapelei în jos. Firește, dacă nu odihna pe canapea de caracterizează, poți lăsa acest model rabatat, pentru a obține un alt efect atunci când decorezi sufrageria.

Canapea Ester verde -

Canapeaua extensibilă Ester 

Un alt model elegant este canapeaua extensibilă Ester. Simplă, într-o nuanță de verde închis, cu niște modele atent alese și cu un sentiment plăcut la prima vedere, canapeaua extensibilă cu 3 locuri va fi alegerea potrivită.

Inspirată într-un design modern cu husă din catifea rezistentă la uzură, cu picioare de metal cromat  și cu o ramă construită dintr-un material lemnos, modelul Ester, este una dintre cele mai bune canapele extensibile de calitate. Confortul sporit este asigurat de interiorul pe arcuri sinusoidale şi spumă poliuretanică de densitate ridicată care te vor face să intri într-un cadru plăcut și bine meritat.

În unele momente un simplu șezut pe canapea nu este de ajuns pentru satisfacerea nevoii de odihnă completă. Canapeaua poate reprezenta un al doilea loc de odihnă prin mecanismul click-clack care permite preschimbarea canapelei în pat, prin rabatarea părții superioare în jos din două mișcări. Astfel, în doar câteva secunde te poți bucura de un spațiu mai mare și mai comod.

Canapea philadelphia maro -

Canapeaua extensibilă Philadelphia

Un model simplu care poate deveni contrastul din sufrageria ta este este canapeaua extensibilă Philadelphia. Concepută perfect pentru a putea fi inclusă într-o sufragerie medie sau chiar mică, canapeaua extensibilă de calitate Philadelphia este alegerea cea mai bună în materie de design. Atât modelul acesteia cât și materialul au scopul de a putea fi încadrată într-o temă modernă sau în orice zonă, grație disponibilităților de nuanțe.

Canapeaua pentru living Philadelphia vine cu 3 locuri, cu un design modern, cu spațiu de depozitare și buzunare laterale, cu husă din material rezistent la uzură și dispune de picioare din plastic cu aspect cromat. Rama acesteia este construită din lemn masiv și plăci din material lemnos, iar confortul sporit este dat de spuma poliuretanică de densitate ridicată și chingă elastică.

Nu toate zilele sunt atât de energice și pline de viață, iar uneori nevoia de o pauză confortabilă pe canapea este tot ce lipsește. De aceea, mecanismul click-clack îți permite să te bucuri mai mult de noua achiziție decât de propriul tău pat. Astfel, din doar două mișcări simple, prin rabatarea părții superioare spre tine și apoi în jos, poți transforma canapeaua extensibilă cu 3 locuri într-un loc de odihnă mai plăcut și mai comod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.