Canapele si Coltare

Cele mai confortabile canapele extensibile din material textil

lazy -

Atunci când doriți să vă cumpărați o canapea nouă, și nu știți ce material să alegeți, trebuie să luați în considerare mai mulți factori care vor afecta longevitatea țesăturii, precum timpul de așezare sau prezența animalelor. Canapelele din material textil sunt cele mai populare, fiind apreciate pentru durabilitatea și confortul de care acestea dau dovadă. Astfel, în acest articol vă vom prezenta câteva dintre cele mai confortabile canapele din material textil.

Canapea Georgia cu brate bej 1 -

Canapeaua extensibilă Georgia 

Dacă și tu ești la început de drum în căutarea unei canapele potrivite pentru livingului tău, dar să fie și accesibilă la preț, îți recomandăm canapeaua Georgia, care este una dintre cele mai căutate grație modelului său cât și pentru facilitățile cu care vine.

Modelul Georgia dispune de 3 locuri și este un produs extensibil pentru a oferi confortul necesar pentru găzduirea unor oaspeți. Alegerea ideală pentru cei ce-și doresc un interior modern prin designul elegant, confortabil dar și funcțional. Realizată din țesătură de calitate, plăcută la atingere, canapeaua Georgia nu este doar confortabila, ci poate reprezenta elementul de design în jurul căruia se va construi decorul livingului dumneavoastră, fiind disponibilă în mai multe nuanțe.

Canapeaua are picioare din plastic de densitate ridicată, iar structura din lemn și PAL va garantează investiția pe termen lung. Baza din arcuri sinusoidale foarte elastice dar și foarte rezistente asigură structura acesteia iar poliuretanul de înaltă densitate cu un grad mare de elasticitate este responsabilul pentru confort.

Pe lângă funcția clasică simplă de șezut, această canapea extensibilă este printre puținele modele de canapele de living care este destinată și pentru dormit. Modelul are un sistem care prin glisarea șezutului în față și coborarea spătarului poate fi transformat în pat, dar și o ladă de depozitare pentru a economisi spațiu.

Grija deteriorării canapelei nu se va simți niciodată căci materialul este unul foarte avantajos putând fi curățat periodic cu soluții speciale. Pentru protejare și precauție totală a materialului se recomandă ca modelul de canapea să fie centrat departe de razele soarelui și de alte surse de căldură, ferit de umezeală sau variații mari de temperatură.

Canapea Sabrina roz -

Canapeaua extensibilă Sabrina

Canapeaua extensibilă Sabrina dispune de 3 locuri, 3 perne detașabile, spațiu de depozitare pentru diverse articole pentru dormit și husă din catifea sau textil rezistentă la uzură. 

Canapeaua din catifea este disponibilă pe culorile roz sau gri, și din textil pe culoarea maro.

Picioarele ce conferă susținere canapelei sunt din metal cromat, iar rama este construită din lemn masiv și plăci din material lemnos. Confortul este asigurat de arcurile ‘pocket springs’ și de spuma poliuretanică de densitate ridicată. Iar dacă vrei să îți găzduiești persoanele dragi, o poți face foarte ușor datorită funcției pe care o are acest model ce îți permite rabatarea părții superioare în jos, transformând canapeaua într-un pat. 

De asemenea, materialul din care este concepută canapeaua are țesături fine, ce vor fi prietene cu piele ta și care vor reprezenta un avantaj în ceea ce privește curățarea acesteia fiind ușor de îndepărtat orice forme de particule prin produse speciale.

Canapea Cristina maro -

Canapeaua extensibilă Cristina

Modelul de canapea extensibilă Cristina este cea mai bună alegere dacă vrei ca încăperea ta să fie una elegantă, atent amenajată și de bun gust. Atât detaliile acesteia cât și modelul în sine te vor ajuta să creezi un cadru plăcut și bine gândit. 

Canapeaua Cristina dispune de 3 locuri și este concepută într-un design modern, cu brațe, fără spații de depozitare, cu husă nedetașabilă rezistentă la uzură. Atât picioarele acesteia cât și rama sunt din material lemnos. Canapeaua este disponibilă în mai multe culori, astfel vei găsi cu siguranță o nuanță care să se potrivească în sufrageria ta.

Pe lângă funcția simplă de șezut, canapeaua poate fi transformată și într-un pat prin mecanismul click-clack, care doar prin apăsarea părții superioare în jos va oferi un spațiu mult mai generos.

Modelul de canapea extensibilă cu 3 locuri vine cu un avantaj prețios și anume materialul, care este foarte calitativ și rezistent în timp. Curățarea acestuia, precum și menținerea calității se pot face prin aplicarea unor produse de curățare speciale.

Canapea Philadelphia verde -

Canapeaua extensibilă Philadelphia 

În rândul canapelelor de efect, extensibile și ieftine se regăsește și modelul Philadelphia care pusă în contraste corecte iese mereu la lumină. Canapeaua extensibilă Philadelphia dispune de 3 locuri, având un design modern, spațiu de depozitare pentru diferite obiecte, buzunare laterale și husă din material rezistent la uzură. Picioarele acesteia sunt din plastic și au au un aspect cromat, iar rama este construită din lemn masiv și plăci din material lemnos. Confortul este asigurat de spuma poliuretanică de densitate ridicată și de chinga elastică.

Dacă nu îți dorești ca locul din living să fie doar pentru o simplă ședere și vrei ca în timpul liber să te poți odihni așa cum se cuvine, atunci acest lucru este posibil grație mecanismului click-clack. Printr-o simplă apăsare a părții de sus a canapelei în partea de jos, vei transforma canapeaua într-un pat confortabil și spațios.

Confortul trebuie asigurat atât de spațiul canapelei cât și de material. De aceea, canapeaua Philadelphia dispune de un material de înaltă calitate care reprezintă un avantaj în ceea ce privește durabilitatea dar și curățarea petelor. Materialul se poate curăța ușor cu ajutorul unor produse speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.