Sfaturi despre canapele

Canapele pentru recepție și idei de amenajare

Set catifea Chester Cappuccino Yvette

Orice fel de afacere, care are la bază contactul direct cu oamenii, are nevoie de o sală de o recepție creată special pentru ei. Indiferent că vorbim despre o instituție publică sau privată, recepția este prima încăpere ce va spune ceva despre afacerea ta.

Așadar, clientul își va crea o primă impresie despre ce se întâmplă cu adevărat în clădire și cum sunt tratați cei ce-ți trec pragul. Așadar, O canapea recepție este un element definitoriu care poate modifica o părere negativă.

Importanța amenajării recepției

Amenajarea recepției nu este un element de neglijat. Recepția este spațiul de intrare într-o clădire, unde, majoritatea oamenilor își vor aștepta rândul. Așadar, ea trebuie să fie gândită pentru confortul clienților.

Mai mult decât atât, trebuie să fie primitoare. O canapea pentru recepție trebuie să atingă toate valențele confortului. Estetica companiei se regăsește în tipul de canapea ales, cel mai important obiect de mobilier din orice fel de încăpere.

Există canapele de sufragerie sau set de canapea și fotolii, perfecte pentru nevoile unei recepții gândită pentru clienții săi. Orice om se va simți măgulit de atenția pe care compania i-o oferă.

În funcție de domeniul de activitate, culorile, stilul și dimensiunile unei canapele pentru recepție vor varia. Însă, ceea ce trebuie să rămână la fel este rezistența și durabilitatea canapelelor. Recepția este o încăpere unde canapelele se vor utiliza aproape non-stop.

Din acest motiv, alege un astfel de obiect de mobilier rezistent, calitativ, care să reziste la numărul mare de persoane de peste zi. Canapeaua trebuie să fie perfectă. Cele mai mici detalii vor fi la locul lor. O astfel de canapea poate să fie utilizată pentru cel puțin 1-2 ani de zile.

Idei de canapele recepție

Set catifea Chester Eveline negru

1.     Set canapea și fotolii Chester Black Eveline

Acest set canapea și fotolii, este potrivit pentru clădirile impunătoare, care își valorează la maxim clienții. Din acest motiv, design-ul modern, construcția masivă, culoarea neagră clasică, confortul sporit sunt doar câteva aspecte pe care acest model le va îndeplini cu succes.

Clientul se va simți apreciat de către organizație. Cu un astfel de set nu ai cum să dai greș. Setul include:

·       O canapea 3 locuri;

·       O canapea 2 locuri;

·       Un fotoliu.

Canapea Chester Cappuccino

2.     Canapea Chester Cappuccino

Unele canapele pentru living, precum cea de față, se potrivesc și pentru recepții. Canapeaua Chester Cappucino Yvette este o idee genială pentru o recepție mai luminoasă, dar totuși foarte confortabilă.

Materialul în care este îmbrăcată, catifeaua, va rezista numărului mare de persoane ce vor trece pragul clădirii. Canapeaua este suficientă pentru 3 persoane. Pentru a te bucura cât mai mult de avantajele sale, urmează câteva reguli simple:

·       Să fie ferită de surse directe de căldură;

·       Să fie ferită de umezeală;

·       Să fie ferită de variații mari ale temperaturii.

Astfel, canapeaua Chester Cappucino creează o primă impresie pozitivă, iar clienții, angajații, cât și viitorii parteneri de afaceri se vor simți confortabili în timpul așteptării.

Canapea extensibilă Naomi albastră

3.     Canapea extensibilă Naomi

Confortul sporit pe care canapeaua Naomi o oferă este de necombătut. Are o capacitate de 3 locuri, un design modern, completat de 2 perne. Mai mult decât atât, va include spații de depozitare. Întregul confort este asigurat de către arcurile sinusoidale, chinga elastică și spuma poliuretanică.

În cazul în care ai o idee mai modernă de amenajare a recepției, ai posibilitatea de a o plasa în mijlocul sălii, pentru a te folosi de beneficiul unei canapele extensibile. Așadar, vei obține 6 locuri în loc de 3.

Acestea fiind spuse, nivelul de confort al unei canapele destinate recepției trebuie să fie unul ridicat. O canapea mult prea moale este specifică locuințelor personale. Canapeaua de recepție este cartea ta de vizită, indiferent de natura organizației. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.