Oferte

Reduceri pentru anul nou – 2023 – la Mobilă Sigma

Canapea extensibilă Cristina verde smarald

Moș Crăciun s-a gândit că oamenii mari au și ei nevoie de cadouri. Așadar, a dat târcoale pe la noi și ne-a convins să fim ajutoarele lui în acest an. Mobila Sigma te răsfață cu prețuri avantajoase, special create pentru a-ți pregăti casa de noul an, 2023!

Întâmpină-l cu un colțar living nou sau cu un birou alb spațios și imaculat ca zăpada. Cozonacii pufoși și gustoși se vor potrivi de minune cu o nouă mobilă de bucătărie.

Haide să vedem ce ne-a pregătit Moșul, ca tu și familia ta să întâmpinați noul an cu o mobilă nouă, exact pe gustul vostru!

Comodă albă Ana Maria cu 2 uși și 4 sertare

Comodă Ana Maria

Comoda Ana Maria este piesa de rezistență atât într-un living, unde ornamentele de sărbători pot fi așezate, cât și într-un dormitor. Până și Moș Crăciun e de părere că trebuie să ai un astfel de obiect de mobilier, pentru a depozita cărțile, dvd-urile sau ce ai tu mai de preț. 

Comoda Ana Maria este albă, minimalistă, perfectă pentru persoanele ce iubesc încăperile aerisite și luminoase. Fiind albă, poate fi foarte ușor integrată în aspectul încăperii.

Colțar extensibil Barcelona gri

Colțar extensibil Barcelona Grey

Cu siguranță de Crăciun și de Revelion vei avea oaspeți alături de care să vă bucurați de sărbători împreună. După o masă copioasă, vă puteți retrage la un pahar de vin, lângă focul ce arde-n șemineu, pe colțarul pentru living Barcelona Grey!

Țesătura materialului husei interschimbabile este rezistentă la uzură. Așadar, uită de grijile petelor, deoarece o poți curăța cu ușurință, cât ai zice „La mulți ani!”.

Este opțiunea ideală pentru living-ul tău, de care poți beneficia acum la un preț avantajos. Mai mult decât atât, vine la pachet cu lăzi de depozitare pentru a pregăti plăpumioarele clasice de iarnă, ca fiecare să o aibă la îndemână când vin artificiile!

Bucătărie Londra cappuccino

Bucătărie Londra

Însă, înainte de a te așeza la masă, trebuie să pregătești bucatele specifice de Crăciun și Anul Nou. Vei avea nevoie de o mobilă pentru bucătărie nouă, cum este cea Londra, de culoare cappuccino.

Bucătăria este locul unde mama sau bunica devin adevărate vrăjitoare, punând în aplicare rețetele gustoase ale sărbătorilor de iarnă. Mobila de bucătărie Londra va îmbina frumos design-ul și funcționalitatea. Așadar, Anul Nou nu te prinde doar cu mâncăruri delicioase, ci și cu o mobilă nouă, invidiată de gospodinele de pretutindeni!

Canapea extensibilă Cristina verde

Canapea extensibilă Cristina

Pentru că ne-am gândit că nuanțele specifice crăciunului sunt roșul și verdele, am pregătit pentru tine o canapea extensibilă Cristina, de un verde smarald, ce va fi piesa de rezistență pentru anul ce urmează. Design-ul modern, materialul textil rezistent la uzură, picioarele din lemn, toate aceste elemente au rolul de a completa confortul casei tale.

De obicei, de Revelion, se întâmplă ca unii musafiri să rămână peste noapte. Datorită proprietății de extensie a canapelei Cristina, invitații vor avea un loc unde să-și odihnească mintea după o noaptea magică dintre ani.

Birou alb Opus

Birou alb Opus

Biroul alb Opus este predestinat persoanelor ce și-au făcut o promisiune în noaptea dintre ani, cea de a deveni mai productivi și de a avansa în carieră. Cum alt cumva poți să-ți îndeplinești visele dacă nu cu ajutorul unui birou ce să te cheme spre cunoaștere!

Biroul Opus este perfect atât pentru elevi, cât și studenți, dar și pentru angajații care lucrează din confortul propriului cămin.

Moș Crăciun ți-a mai pregătit mai multe oferte, pe care le poți descoperi chiar aici. Fiecare model de canapele extensibile de calitate sau mobilă pentru bucătărie vin în mai multe culori, special adaptate pentru gusturile diverse ale clienților noștri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.