Canapele si Coltare

Canapea extensibila cu ladă de depozitare Georgia – recenzie

Canapea extensibila gri - Georgia

Spațiile restrânse pot fi mobilate cu ușurință atunci când elementele de decor alese sunt cele potrivite și nu este întotdeauna necesar să ne rezumăm la mobilierul de mici dimensiuni. La capitolul canapele moderne există mereu discuții legate de spațiul în care se pot integra, dar indiferent că alegi un decor minimalist sau ai nevoie de o pată de culoare într-un living în care nu vrei să aglomerezi prea multe piese, canapeaua extensibilă cu spațiu de depozitare Georgia este alegerea ideală.

De ce să optezi pentru o canapea extensibilă cu spațiu de depozitare 

Majoritatea canapelelor extensibile sunt amplasate în living sau sufragerie, însă acest model se poate încadra inclusiv în dormitor sau într-un hol. Este o canapea extensibilă de calitate de 3 locuri, produsă în Europa, iar spațiul de depozitare disponibil se poate folosi pentru lenjerii, haine sau alte articole din casă ce necesită un spațiu de depozitare ferit de praf.

canapea extensibila gri de dormit georgia 1 min -

Specificații canapea extensibilă cu spațiu de depozitare

Culoare și material

Canapeaua extensibilă 3 locuri este verde, dintr-un material textil rezistent la uzură. Atât materialul cât și culoarea conferă un aspect modern al canapelei, rezistentă în timp. Datorită materialelor din care este realizată, canapeaua cu 3 locuri extensibilă a primit recenzii pozitive din partea clienților. Dacă ești în căutarea unei canapele gri sau maro, trebuie să știi că mai este disponibilă și în alte culori:

·   Dark Brown

·   Grey White

·   Graphite Grey

Dimensiuni

Este o canapea de dimensiuni reduse, cu o lungime de 194 cm, lățime de 93 cm și o înălțime de 72 cm, dar acestea nu o împiedică să fie folosită inclusiv pentru dormit. Spațiul de dormit are o lungime de 194 cm și o lățime de 140 cm, aproape la fel de mare precum un pat dublu pentru dormitor.

Nivelul de confort

Confortul canapelei extensibile cu 3 locuri este asigurat de spuma poliuretanică de densitate ridicată, dar și de plasa de arcuri Bonnel. Menține spatele drept în șezut, iar somnul este odihnitor.

canapea extensibila gri de dormit georgia 2 min -

Cum asortezi canapeaua extensibilă

Pe lângă designul modern, culorile canapelei sunt ușor de integrat în spații deschise la culoare. Poate fi vorba despre un living cu mobilier alb sau de un dormitor decorat în stil minimalist, dar la fel de bine se poate încadra într-un spațiu în care elementele conțin mai multe nuanțe de verde. Pernele albe diminuează intensitatea husei ce acoperă canapeaua extensibilă, dar o fac mai ușor de integrat în diverse spații.

Pentru a păstra aspectul și calitatea canapelei extensibile cu spațiu de depozitare Georgia Forest Green, oferim și transport direct la adresa clientului, într-un interval de 7-10 zile de la plasarea comenzii.

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.