Fară categirie

Cum să îți alegi canapeaua

Canapea gri extensibila Cristina

Cum să îți alegi canapeaua

Cristina gri -

Există multe modele de canapele pe piață, dar care este cea potrivită?

Dacă v-ați pus această întrebare, vă aflați în locul potrivit pentru a afla răspunsurile.

Pentru a alege canapeaua potrivită, este esențial să răspundeți la câteva întrebări:

Alina imitatie bej so3 -1.Pentru ce este destinată?

Aveți nevoie de o canapea pe care să o folosiți când vă uitați la televizor, sau când citiți? În acest caz, cel mai probabil vă va fi de folos o canapea fixă, sau, pentru un plus de confort, o canapea cu recliner.

Noi vă recomandăm canapeaua Alina din piele ecologică rezistentă, dotată cu sistem recliner, care permite ridicarea picioarelor și reglarea șezutului într-o poziție confortabilă.

Dacă aveți nevoie de o canapea pe care să și dormiți, ori primiți des oaspeți, în mod clar vă trebuie o canapea extensibilă.

Vă recomandam canapeaua Maria, din husa textilă sau canapeaua Nicoleta, ambele având interiorul din arcuri sinusoidale şi spumă poliuretanică de densitate ridicată, pentru un confort sporit.Vlad coltar mov -2.Câte persoane o folosesc?

Numărul de persoane care vor folosi viitoarea dumneavoastră canapea este important. Iată recomandările noastre:

  • 1-2 persoane: canapea cu două locuri sau cu trei locuri
  • 2-3 persoane: canapea cu trei locuri sau cu colțar
  • Mai mult de trei persoane: colțar sau set de canapea cu fotolii

În acest sens, vă recomandam canapeaua Alina cu două locuri, canapeaua Cristina cu 3 locuri, colțarul Vlad sau setul Alaska.

Maria imitatie maro -

3.Husa textilă sau piele ecologică?

Avantajul produselor din piele ecologică este că aceasta dă un plus de eleganță și poate fi curățată cu ușurință, dacă de exemplu s-a vărsat ceva pe canapea. Canapelele noastre sunt confecționate din piele ecologică rezistentă la uzură, care nu se lasă și nu se scorojește în timp.

Însă, dacă doriți să folosiți canapeaua pentru dormit, cea mai bună alegere ar fi o canapea cu husa textilă. Noi vă recomandăm canapelele Maria, deoarece au husă detașabilă, pentru o curățare mai ușoară.

Elena tesatura maro -4.Care este bugetul dumneavoastră?

Un lucru de care ținem cont atunci când alegem canapeaua, este, bineînțeles, bugetul.

Pentru un buget redus, noi vă recomandam canapelele Elena, care au fost gândite pentru a îndeplini scopurile unei canapele osbinuite, la un preț mic.

Dacă bugetul și spațiu vă permite, vă recomandăm colțarul Rio, care îmbină eleganța unui colțar de calitate cu confortul asigurat de interiorul pe arcuri sinusoidale și spumă poliuretanică de densitate ridicată.

Coltar tesatura Rio -Un alt criteriu important este dimensiune spațiului de locuit.

Nu uitați să măsurați cu atenție spațiul unde urmează să fie pusă canapeaua, pentru a vă asigura că aceasta încape. Pentru a economisi spațiu, noi vă recomandăm o canapea sau un colțar cu lada de depozitare, foarte util, mai ales dacă produsul va fi destinat dormitului.

Cam acestea sunt sfaturile noastre pentru a alege viitoarea dumneavoastră canapea, speram că v-au fost de folos! Nu uitați să vizitați magazinul nostru online de mobilă, unde puteți găsi modele diverse și complete, iar dacă aveți întrebări ne puteți scrie pe [email protected]

Articole ASEMĂNATOARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.