Canapele si Coltare

Colțar Andrei – un colțar modern, modular și stilat

lazy -

Serile de weekend sunt dedicate întâlnirilor cu cei dragi, prietenii. Cum altfel să te poți bucura de trecerea dintr-o săptămână agitată, la cele două zile de odihnă, decât prin vizionarea unor filme într-o atmosferă relaxantă dar mai ales absolut confortabilă. Și prin confortabil se înțelege firește, un loc comod, plăcut.

Îți propunem să citești până la capăt acest articol pentru a vedea care sunt beneficiile acestui colțar modular și care sunt ideile noastre sugerate de amenajare pentru a-l integra în livingul tău.

Designul modern a ajuns unul dintre cele mai căutate și apreciate stiluri în ceea ce privește amenajarea casei. Dar mai ales al spațiului central, livingul. Iar cum altfel poți creea un asemenea stil, fără ca locul cel mai îndrăgit din living de către musafiri, colțarul, să fie chiar vedeta, mereu în centrul atenției. 

Vechea prietenă, canapeaua, nu se mai încadrează atât de mult în spațiul modern, întrucât este mai mult o parte dedicată părții de design. În schimb, colțarul se adaptează perfect, fiind mereu preferat de tineri pentru serile pline cu diverse activități. Fiind o modalitate cu adevărat eficientă de a folosi spațiul, acesta a luat locul de mult seturilor de canapele și fotolii clasice care nu făceau decât să aglomereze foarte tare încăperea. Astfel a devenit unul dintre cele mai căutate de pe piață.

De exemplu, colțarul Andrei pe care astăzi ți-l propunem pentru ca tu să te bucuri de weekend așa cum se cuvine alături de cât mai multe persoane. Va fi loc pentru toți, te asigurăm! 

Acesta este un colțar albastru, în formă de L, dotat cu husă din țesătură rezistentă la uzură și cu 2 perne pătrate decorative. Acesta este făcut din metal și PAL, materiale rezistente și de durată. Confortul este asigurat de către interiorul pe arcuri și spumă poliuretanică de densitate ridicată. 

Este realizat în nuanța de albastru ușor închis, special pentru a-ți oferi o stare de relaxare. Căci albastrul este asociat atât cu cerul cât și cu marea, cele două cadre ne redau o stare de spirit foarte pozitivă. Iar asta nu o spunem doar noi, ci și specialiștii.

Că tot am pomenit de confort, cu siguranță ți-ai dori ca momentul tău de pauză petrecut în fața unui mic ecran sau cu prietenii să fie unul cât mai comod. O poți face datorită funcției extensibile a colțarului, care ridică partea inferioară pe care îți poți întinde picioarele. 

Colțarul în formă de L are șezlong atât pe stânga cât și pe dreapta deci nu trebuie să stai pe gânduri în ce parte să-l poziționezi. Îți spunem un sfat, mută-l ori de câte ori vrei atunci când simți nevoia de o schimbare asupra spațiului tău!

Și de ce l-ai lăsa doar în această formă, când colțarul modular vine ca un puzzle. Ce înseamnă asta? Înseamnă că absolut toate părțile acestuia sunt detașabile și le poți aranja așa cum îți place. Da, ai auzit bine! Poți scoate părțile și poți face o canapea mai mică și un fotoliu cu ușurință. Nu e minunat? Este colțarul modular ideal pentru sufragerie.

Dacă ești în pană de idei și nu ai nici o sursă de inspirație pentru amenajarea acestui colțar într-un living, să știi că ne-am gândit și la asta. Venim în ajutor cu câteva sugestii care îți vor fi de mare folos. Stilul modern nu este prea ușor de amenajat. Trebuie să știi câteva noțiuni cromatice, să cunoști trendurile și nu numai. Iar de multe ori gusturile tale în materie de design nu sunt aceleași cu a celor ce îți calcă pragul. 

Și bineînțeles că îți dorești să auzi aprecierea maximă a modului în care ți-ai gândit casa, să o faci remarcată, să surprinzi plăcut, dar mai ales să știi că atmosfera din cămin a fost una pe măsură iar că invitații s-au simțit bine, comod. Și dacă nu ești încă la curent cu noile trenduri și nu știi cum să asortezi piesa principală, colțarul, îți spunem că acest model are idei variate.

Cum contrastul cel mai frumos cu albastru se creează între nuanțe de alb, negru și bej, putem recurge la o astfel de alegere. Întâi, colțarul trebuie poziționat în unele din cele două părți: stânga sau dreapta. După ce acesta a fost pus în locul cel mai potrivit, în fața peretelui de regulă care poate fi alb sau un bej deschis, ne putem gândi la încăpere. Putem să alegem niște perdele în aceeași nuanță cu cea a colțarului. Un covor rotund alb, o masă de sticlă cu picioare de metal asemănătoare cu cele ale colțarului și câteva ornamente de living aurii care o să facă ca locul să vibreze. 

Nu uita de luminile cald și optează pentru ceva modern care să stârnească admirația celor din jur. Pentru a crea impresia de spațiu mai mare, iluminează colțurile spațiului și cât mai mult din suprafața pereților. Poți plasa și câteva lumini albe led, jos sub canapea. Va crea un efect de impact!

Deja te-ai încărcat de o stare mai bună, așa-i?

New Project 31 min -

Colțar extensibil modular Andrei maro

Culoarea maro este asociată cu pământul, natura și totodată o culoare plăcută care oferă cele mai frumoase combinații căminului tău, cele mai frumoase contraste. Astfel, colțarul va deveni cu certitudine locul cel mai îndrăgit din living.

Cu aceleași dotări ca și colțarul Andrei în nuanța albastru, colțarul maro poate fi adaptat cu ușurință livingului tău. Nuanța maro a devenit alegerea multor clienți atunci când vine vorba de design, în special pentru obținerea unor contraste de efect. 

Colțarul modular Andrei poate crea un adevărat mediu relaxant, un adevărat colț al naturii pentru spațiul tău de confort și de deconectare asupra mediului extern, agitant. 

Poți face acest efect, folosind câteva trucuri de amenajare, oferite de noi. 

Plasează colțarul extensibil într-un colț bine gândit. Încadrează-l într-un loc cât mai simplu, vopsind camera în alb, și adaugă o masă cât mai apropiată culorii de lemn.

New Project 32 min -

Colțar extensibil modular Andrei din piele ecologică neagră

Până acum v-am vorbit în articolele de mai sus de confort și de stare bună, ei bine în acest articol vom vorbi despre lux, însă despre același model de colțar, Andrei, într-o altă nuanță dar cu aceleași dotări ca și cele menționate anterior.

Dacă te afli printre iubitorii de lucruri elegante ar trebui să citești întregul articol, în caz că nu ai făcut încă alegerea perfectă de colțar pentru living.

Din piele ecologică neagră, colțarul Andrei conferă spațiului tău un aer sofisticat, bun gust și opulență. Negrul, în toată splendoarea sa cromatică, poate face minuni într-un proiect de design de interior, cu o singură condiție: să fie folosit corect. În mâinile unui expert, negrul devine simbol al eternității în arhitectură, ce nu mai respectă rigorile timpului și nu ține de limitele de spațiu. Este o culoare ideală pentru un interior laconic și rafinat.

New Project 33 min -

Colțar extensibil modular Andrei bej

Ultimul model al acestui colțar Andrei și anume bej, are un rol aparte pentru căminul tău. Deși vine cu aceleași dotări și întrebuințări ca ale celorlalte colțare din gamă, stilul și efectul pe care îl puteți obține cu această nuanță este una absolut splendidă. 

Bejul în interior este o soluție clasică, consacrată în timp. Nu degeaba această culoare este iubită de designerii din întreaga lume. Este cu adevărat versatilă și poate jongla cu culori noi în fiecare an datorită varietății de nuanțe. Bejul deschis, cu adaos de note fumurii sau cremoase, este asociat cu eleganța, liniștea și simplitatea. Nu trebuie să o folosești pentru decorare, poți pur și simplu să-ți aranjezi camera cu mobilier bej. Poți amenaja livingul făcând doar o conexiune la natură! 

Alege un covor simplu, alb. Lângă colțar ai nevoie de ceva care să te introducă cu adevărat într-un mediu liniștit. De exemplu, o măsuță albă, pe care să pui ceașca cu ceai și cărțile de citit. 

Respectă aceste sugestii și vei rămâne complet surprins de efectul obținut. Cât despre colțar, vei fi și mai mândru de alegerea făcută și te vei declarat mulțumit. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.