Canapele si Coltare

Colțar extensibil living Karina și idei de amenajare

lazy -

Cele mai frumoase amintiri alături de cei dragi, se nasc în cel mai cald loc a casei: livingul. Iar pentru ca atmosfera să fie primitoare, confortul trebuie să fie asigurat. Și cum altfel decât pe un colțar comod, perfect pentru serile lungi și pline de povești. Îți propunem pentru designul livingului tău, colțarul extensibil Karina. 

Un colțar gri care este ideal atât pentru confortul tău, cât și pentru cei din jurul tău. Cu siguranță cea mai bună alegere în materie de design! În acest articol, îți vom prezenta de ce să alegi acest colțar de living dar și mici idei de amenajare care îți vor pune în centru atenției piesa de mobilier.

Potrivit specialiștilor, culoarea gri este muza intuiției, a iluminării. Pe scurt, a unei minți strălucite și muncitoare. Astfel, iubitorii acestei culori neutre se dovedesc a fi personalități puternice, impunătoare. Mai mult, cromatic vorbind culoarea gri se asociază cu eleganța, sugerând bunul gust.

De ce să alegi colțarul extensibil cu ladă de depozitare Karina?

 Colțarul Karina vine la pachet cu o serie lungă de beneficii, care îți va satisface unele dintre marile nevoi, atunci când vine vorba despre amenajarea unui living. Acesta este potrivit ca mărime și nu îți va fi greu să îi atribui un spațiu prea mare din încăpere. 

  Colțarul gri vine într-un format special, fiind o canapea în formă de L și având astfel un plus de stil, dar și spațiu suficient pentru multe persoane. În spațiul special de depozitare se găsesc introduși tabureții care pot fi scoși și amplasați pe lângă colțar pentru a crea senzația de cerc și comuniune între persoanele prezente. 

   Acesta are și ladă de depozitare, unde pot fi puse diverse articole al acestuia: husa pentru colțar sau pernuțele care sunt incluse la acest produs, atunci când se dorește a fi păstrat sub formă de colțar, dar și sub formă de pat, putând fi extins.. Disponibil cu șezlong pe dreapta sau pe stânga.  

  Confortul sporit este asigurat de interiorul cu ‘pocket springs’ și spumă poliuretanică de densitate ridicată.

   Sistemul de arcuri ‘pocket spring’, reprezintă una dintre cele mai mari inovații în industria saltelelor. Arcurile sunt create în mod individual și împachetate în buzunare proprii, din material textil, fapt care le permite să se miște individual.

New Project 35 min -

Cum să îți integrezi colțarul în living? (Idei de amenajare)

  Deși, culoarea gri pare o culoare greu accesibilă când vine vorba de combinații, sugerând o stare ușoară de spațiu rece, poți da viață accentuând cu câteva nuanțe colorate, calde. Astfel, piesa de rezistență, colțarul, va fi pus în lumină.

   Nuanța de gri face echipă grozavă cu nuanțele de galben, fie ele pastelate sau, dimpotrivă, vibrante, așa cum este, de pildă, galbenul muștar. Alegerea nuanței de galben depinde de efectul pe care vrei să-l creezi și de preferințele personale. 

   Pentru ca livingul tău să radieze, îți recomandăm câteva pete de galben muștar fie prin adăugarea unor pernuțe muștar sau a unei pături decorative în același ton. 

   Poți opta pentru câteva plante verzi lângă acesta și de ce nu un covor alb pentru a crea un cotrast frumos pentru cei care îți vor călca pragul. Poziționează lumini moderne spciale, deasupra canapelei pentru a o încadra în atenția tuturor.  De ce nu, adaugă și o masă de sticlă cu  margini negre care va face diferența.  

   Combinația vibrantă și îndrăzneață va juca un rol important. Respectând aceste idei nu vei putea da greș, iar canapeaua ta va fi locul preferat al prietenilor tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.